A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

Ádándi Zarándokút 2022

Írta: Ursinyi Julianna Ágnes

Szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt az Ádándi Zarándokút 2022 című összejövetelünkre!

Időpont: 2022. június 26. Vasárnap 

Helyszín: Ádánd (Siófoktól 12 km.)

A rendezvény ingyenes.

 A parkolással kapcsolatban:

Mint bizonyára sokan már tudjátok a Jókai utca egy eléggé keskeny utca. A kapubejárókból nehézkes a kiállás, minden lakónak megvan a "saját" parkolóhelye, és a mi bejárónkkal szemben is többnyire két-három autó parkol. Ezért tisztelettel megkérek MINDENKIT, hogy az autóval ne gyertek föl a Jókai utcába, hagyjátok az autókat a lent a Jókai utca alatti részen ahol egyébként térfigyelő kamera is működik.

Mi a Zarándokút Célja?

Az Úr rendelte el ezt az Ünnepet, hogy Ursinyi Julianna Ágnes születésnapja körüli vasárnap, minden évben zarándokoljunk el Ádándra. Minden évben emlékezzünk meg arról a sok csodáról, ami ebben a faluban történt. Jézus jelenésével kezdődött minden, amikor Julianna 15 éves volt. Jézus megjelent a Koppány folyó hídjánál, és még aznap este elkezdte átadni Juliannának az Égi Tanításokat. Ez a tanítás 27 évig tartott. Jézus és Isten sokat munkálkodott itt, és munkálkodnak jelenleg is. Nap mint nap történnek csodálatos gyógyulások, és beavatások Ádándon most is. Jézus jelen van a Folyónál. Az Úr jelen van, és jelen lesz, amíg csak létezik ez a bolygó, fent a szülői háznál.

A Forrás leküldött kilenc Istent a templomhoz, hogy meghallgassák az emberek kéréseit és segítsenek. Az Úr is azt ígérte, hogy segít mindenkinek, aki veszi a fáradtságot, és elzarándokol ezen az Ünnepen ide Ádándra. Ezért jövünk hát össze, hogy megemlékezzünk az Istenek által megadott csodákról, az Ő munkálkodásukról, feltöltődünk lelkileg, és elmondjuk az Úrnak a kéréseinket. Az Úr vár téged Ádándon.

Program:

Egyénileg is vagy csoportosan is végig járhatjátok a helyszíneket.

1. A Katolikus Teplom

Bent a templomban az Úr jelen van.  Kint a templom mellett is meg kell állni, és tiszteletünket tenni a kilenc Istennél, akik a Forrástól jöttek. Meditálni kell, és meg kell figyelni, hogy mit kap a Zarándok. Meg kell figyelni, hogy Isten mit mond, mit ad vagy mit vesz el.

2. A Koppány folyó hídja

A híd mellett meg kell állni és meg kell figyelni, hogy Jézus mit mond, mit ad vagy mit vesz el.

3. Jókai u. 12.

Itt is vár minket Isten. Julianna is vár mindenkit egy kis ebéddel 13:00 órára

14:00 órakor lesz közös meditáció.

Ha szeretnél eljönni, mindenképpen regisztrálni kell az alábbi űrlap segítségével. Kérjük, hogy mindenkit külön-külön regisztrálj. Írd be az adatokat, majd kattints a jelentkezem gombra. Arról hogy az itt megadott személyes adataidat hogyan kezeljük az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashatsz.

Jelentkezési határidő: június 23.

Invalid Input
Kérlek valós email címet adj meg!
Kérlek valós telefonszámot adj meg!