A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

Hírlevél

Ha feliratkozol a hírlevélre, értesíteni fogunk az új információkról, az új tanításokról és eseményekről.

Írd be a nevedet és az email címedet, majd kattints a "nem vagyok robot" melletti négyzetre, végül nyomd meg a feliratkozom gombot!

Adatkezelési Tájékoztató

Átok, mágia, szerelmi kötés feloldása

Tapasztaltál már olyat, hogy egyszerre csak semmi sem sikerül? Maguktól leesnek tárgyak, az üres szobában furcsa zajok keletkeznek? Ma már a tízedik autó vág eléd hirtelen? Hirtelen nem megy be a boltodba egy vevő sem? Megmagyarázhatatlan, „nem létező” fájdalom vagy betegség tört ki rajtad? Ilyenkor lehet élni a gyanú szerrel, hogy mindez nem véletlen!

Tulajdonképpen mi az az átok és a mágia?

Az átok az elme által teremtett elementál, amely a célszemélybe csapódik. Akár tudatosan akár tudattalanul hozzák létre. Egy információ csomag, amely akár hosszú ideig is létezik önállóan, és a hasonlóan negatív rezgésekből táplálkozik. Beszennyezi a célszemély energetikai rendszerét, azon élősködik, abból táplálkozik. Behatol a célszemély elméjébe és sugallatokat, késztetéseket hozhat létre. A létrehozó szintjétől függően akár heted íziglen is működik. Vagy még tovább is. Az átok elsősorban fizikai betegségeket okoz. Vannak ősi átkok is, de a jelenben is folyamatosan létrejönnek. Elég, ha az utcán irigykedik rád valaki.

A mágia az átokkal ellentétben, mindig tudatosan előkészített cselekvés. A mágiát az emberek a vágyaik elérése céljából használják. Ezek lehetnek szerelem, anyagi jólét, siker, történések befolyásolása, vagy bármilyen előny megszerzése. A mágia elkészítéséhez legtöbbször segédeszközöket használnak, segítő erőket hívnak. A mágiának sokféle rendszere van pl.: asztrál mágia, szimbólummágia, természetmágia, démonmágia, kabbala stb. Akár hiszel benne akár nem, mégis működik, mert metafizika magasabb szintű ismeretén alapszik. Az átokhoz hasonlóan a mágia is egy intelligens információ csomagot hoz létre, amely eseményeket igyekszik befolyásolni a programozástól függően. Okozhat betegséget, szerencsétlenséget, szerelmi kötést, befolyásolhatja az ember döntéseit, cselekedeteit. Súlyosabb esetekben halált vagy elmebetegséget is okoz. Ha eddig nem tulajdonítottál nagy jelentőséget a témának, akkor keress csak rá, hogy hány mágiával kapcsolatos könyv kapható. Mennyiféle mágia tanfolyam létezik.

Ha úgy érzed, hogy átok vagy mágia áldozata vagy, van megoldás!

Én a tanítást az égiektől és a teremtőtől kapom ötven éve. Mivel az átok és a mágia beárnyékolja az emberiség teljes történelmét és a jelen kort is, így Isten az átkok és mágiák feloldásának a tanítására is különös figyelmet fordított a tanítások során. Harminc éve aktívan gyógyítok és tanítok. Ez alatt az idő alatt nagyon sokféle átokkal és mágiával találkoztam. Mindig csak a megszüntetésükkel foglalkoztam, a „gyártásukkal” nem. Ha volt olyan, aminek nem tudtam a megoldását, Isten végül mindig megmutatta a megoldást. Ma már nemigen találkozom olyan átokkal vagy mágiával, amit nem ismernék, vagy nem tudnám a megoldását.

Ha ilyen problémád van, neked is tudok segíteni! Hívj bátran!

Bejelentkezés: a 30/346-4883 -as számon munkaidőben 10:00-12:00-ig és 14:00-18:00-ig

Helyszín: Budapest VI. Király u. 82. Félemelet 5. (10-es kapucsengő) vagy Ádánd József Attila u. 11. (Siófok mellett)

Az Egyéni Spirituális Foglalkozások díja egységesen 10.000 Ft alkalmanként.

Az Egyéni Spirituális Gyógyításról bővebben itt olvashasz.