A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

Hírlevél

Ha feliratkozol a hírlevélre, értesíteni fogunk az új információkról, az új tanításokról és eseményekről.

Írd be a nevedet és az email címedet, majd kattints a "nem vagyok robot" melletti négyzetre, végül nyomd meg a feliratkozom gombot!

Adatkezelési Tájékoztató

A Teremtés

Kezdetben négy ősprincípium volt jelen. A Mindenség Ura, mint megtartó erő körbeöleli a MAG-ot. A Magot betölti a Tér Istene, aki tartja és őrzi a teremtett világot.

Bővebben...

A tér az Univerzumtól Istenig

Számunkra az univerzum végtelennek tűnik. Valójában viszont véges. Az Univerzum megközelítőleg gömb formájú. Az Univerzumot gömbhély szerűen körbe öleli hét dimenzió.

Bővebben...

A mi Istenünk testvérei

A mi Istenünktől balra körben haladva kör alakban van további öt testvére, tehát hatan vannak.

Bővebben...

A három Isten csoport

Tovább áradva kint a végtelen térben további hat és újabb hat Isten található. A hatos csoportok vízszintesen egy síkban és háromszög alakban helyezkednek el.

Bővebben...

A Mag

További áradásom során újabb Isteneket érzékeltem. Ők vízszintesen körbefogják a három Isten csoportot. A létező összes színekben pompáznak. Ők nagyon kíváncsiak és beszédesek voltak.

Bővebben...

A Kehely

A Magot körbe veszi 42 Téristen. A Magon kívüli első Téristen , Világ Urának nevezi magát. Felosztotta a világát sok kis világra. Ezekbe a világokba kell kiáradni a Duálpároknak, ahol majd olyan világot teremthetnek amilyet ők elképzelnek.

Bővebben...