A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

Hírlevél

Ha feliratkozol a hírlevélre, értesíteni fogunk az új információkról, az új tanításokról és eseményekről.

Írd be a nevedet és az email címedet, majd kattints a "nem vagyok robot" melletti négyzetre, végül nyomd meg a feliratkozom gombot!

Adatkezelési Tájékoztató

Beavatások

Te álmodsz engem vagy én álmodlak téged? Keresed a szellemi vezetőt? Keresed a Mesteredet? Lehet, hogy megtaláltad! Mindig is érdekelt az ezotéria, a misztika? Keresed Istent? Keresed az utad? Keresel egy magasabb szintű világképet? Rájöttél, hogy többről szól az élet mint amit az anyagi világ kínál? Szeretnél fejlődni szellemileg? Szerenéd megvalósítani önmagad? Jó helyen jársz!

Mit jelent a beavatás?

Isten minden léleknek meghatározta a fejlődési útját. Ez az út minden léleknek más és más. Nincs két egyforma út. Vannak olyan feladatok és megpróbáltatások, amelyeket a léleknek magának kell megoldani. Viszont amikor valaki önmagától elért egy bizonyos fejlettségi szintet, vannak olyan további lépcsőfokok is, amelyek átlépéséhez magasabb szinten lévő Mester segítsége szükséges. Bizonyos kapukon a lélek egyedül nem képes átmenni. Tehát beavatásnak azt folyamatot nevezzük, amikor a Mester átsegíti a tanítványt a következő szintre.

Miért van a beavatásokra most nagy szükséged?

A világunk elért egy olyan fejlettségi szintre, hogy nem kell tovább szaporodnia az emberiségnek. Így egyre kevesebb lélek fog tudni majd újra leszületni. Lejár lassan ez a teremtési korszak. Aki nem képes fejlődni itt marad az anyagba zárva. Ha megtalálod a Mestered és megkapod a megfelelő beavatásokat, akkor eljuthatsz egy olyan magas szintre, hogy nem kell már többé leszületned. Visszatérhetsz az egységbe, önálló Istenné válhatsz. Addig is itt a Földön lehetsz Tanító, lehetsz Gyógyító, Te is mentheted a lelkeket.

A beavatások történhetnek anélkül is, hogy a misztikus utat járnád. Van olyan eset, amikor olyan mesterek adnak beavatást, akik már nincsenek anyagi testben, de itt maradtak a közelünkben, hogy segítsék a fejlett lelkeket tovább. Ilyenkor csak annyit érzékelsz, hogy egy fénygömb meglátogat álmodban. Valami furcsát érzel. És amikor felkelsz már más ember vagy.
A másik eshetőség hogy te találod meg a Mestert. Amikor a tanítvány készen áll, a Mester mindig megjelenik az életében.

Néhány beavatás ízelítőül:

Tudatszint emelések

A tudatod magasabb szintre emeljük, így távolabbi nézőpontból tudod majd szemlélni a világot. A másfajta rálátásból más megértések születnek. Lehetőséged nyílik megérteni a feladatod és a világ magasabb szintű összefüggéseit. Esetleg új magasabb szintű feladatot kaphatsz.
 
Szentté válás

A szentté válás a megvilágosodásnak egy magas szintje. A szent ember elkülönül a tapasztalati világtól. Törekszik a tökéletesedésre, békére, harmóniára, szeretetre. Uralja az elméjét, uralja a gondolatait, és a cselekedeteit. Megtalálja az önmagában létező belső boldogságot.

A szellem felébredése

A szellem a lélek eleven élő magja. A léleknek el kell érni a teljes megtisztulást. Amikor ezt elértük, megnyitok egy kaput és a szellem egyesülni tud a másik hat lélek résszel. Ekkor eggyé válik, és hatalmas emberi formát ölt, mely felér Istenig. Ekkor Isten elengedi őt, mint szülő a gyermekét. Innentől a tanítvány istenember lesz.
 
A 42 karéjos beavatás.

Ezek a karéjok Istennek az aura rétegei. Ezekbe a rétegekbe emellek be egyenként. Mindegyik rétegben más és más princípiumot kell rendezni, megélni. A 24. szintről jött le Jézus. A 42.-et elérve megkapja a test az első megdicsőülést.
 
Az Atyával való egyesülés a Nász (vagy más néven teózis)

Istennel való egyesülés. Amikor a tanítvány olyan tisztává tud válni, mint maga a teremtő, akkor Isten leárad hozzá és megtörténik az egyesülés. Majd hetek múlva Isten újra visszaadja a tanítványnak az önállóságát. De ezentúl már önálló Istenként létezik.
 
Középpontba igazítás

Tartozik egy-egy középpont a Földhöz, az Univerzumhoz, a Maghoz, és a Magon kívüli világokhoz. A test aurája a fejlődés által hatalmasra növekszik. Amikor a tanítvány aurája eléri az első középpontot, ekkor a Mester beállítja a középponthoz. További fejlődés által az aura tovább növekszik, eléri további középpontokat. Ezekhez az újabb középpontokhoz is be kell igazítani a tanítványt. Ezen beavatások által a tanítvány egyensúlyba kerül önmagával, a világgal, a térrel, az idővel és a mindenséggel.

Ha kedvet kaptál a szellemi fejlődéshez, akkor az alábbi lehetőségekeket ajánlom a számodra: