A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

Hírlevél

Ha feliratkozol a hírlevélre, értesíteni fogunk az új információkról, az új tanításokról és eseményekről.

Írd be a nevedet és az email címedet, majd kattints a "nem vagyok robot" melletti négyzetre, végül nyomd meg a feliratkozom gombot!

Adatkezelési Tájékoztató

Milyen év lesz 2017?

Milyen év lesz 2017?

2017-ben egy új korszak kezdődik. A 2017-es év 1-es rezgésű év. A Nap éve. Az Egynek az éve. Minden, ami létezik, az Egyből született. Az Egyből lett. Nem volt, aki és ami megelőzte volna Őt. 

Tovább a teljes bejegyzéshez
9572 Hits
2 hozzászólás

Jézus üzenete 2016. 08. 06.

Jézus üzenete 2016. 08. 06.

Most Jézus azt kérte, hogy pontosan ugyanúgy adjuk közre az üzenetét, ahogyan Ő diktálta. Szeretné, ha tudnátok, hogy Ő milyen nyelvezetet használ. Általában így beszélnek hozzánk az égiek. Juliannának mindig le kell fordítani Jézus és Isten szavait a mai nyelvre a jó megértés végett. Így van ez akkor is, amikor Jézus vagy Isten élőben beszél. Ezért nézzétek el, hogy ha az élő beszéd közben néha-néha megakad a szó. Az üzenet tehát:

Tovább a teljes bejegyzéshez
Legutóbbi hozzászólások
Ursinyi Julianna Ágnes
Ámen!
2017. február 06. hétfő, 16:59
1199 Hits
3 hozzászólás

Miért támadnak most a Démonok?

A korábbi Csoportos Gyógyító Meditációkon elhangzott, hogy nagy démoni támadásnak vagyunk és leszünk kitéve. Sokan kértétek, hogy fejtsük ki bővebben, hogy milyen támadásról beszél Isten és Jézus. Szó szerint azt mondta Isten: „Már elsötétült az ég alja.” Megpróbálom összefoglalni, hogy miről van szó.

Tovább a teljes bejegyzéshez
3096 Hits
7 hozzászólás

A szomorú események spirituális háttere

A szomorú események spirituális háttere

2016. március 22. 22:00 Égi Üzenet alapján

 

Az események, amelyek mostanában és a közelmúltban történtek, ezekre természetesen nem lehet más jelzőt találni, mint barbár, gyáva és aljas gaztettek. Teljes mértékben elítéljük ezeket a tetteket, és együtt érzünk mindenkivel, akinek ezt át kellett élni.

A világ nem csak az anyagi síkon létezik. Az anyagi sík a legutolsó sík, amelyen a dolgok megnyilvánulnak. Vannak, felsőbb síkok ahol az események, illetve azok okai megszületnek. Vizsgáljuk meg tehát, hogy hogyan jöhetnek létre ezek a szomorú események, illetve tehetünk –e róla, vagy ellene.

Tovább a teljes bejegyzéshez
1303 Hits
0 hozzászólás

Az információ áramlása

Az információ áramlása

Az Úr üzenete a szeretet 31. napján.

Ha felismered azt a folyamatot, ahogyan az információ elindul a forrásból, és áramlik egyik embertől a másikhoz, eljuthatsz egy magasabb tudatszintre. Az anya már a magzatnak is ad információkat, azáltal a szeretet által, amit a magzat felé bocsájt. Így a baba nem tudatlanul születik meg. Az egyik anya nem ugyanazt az információt adja át, mint a másik. Van, aki akkor kezdi a gyermek felé bocsájtani az önmagában lévő információt, amikor már megszületett a baba. Már ebben a legelső információ csomagban benne van az út. Benne van a feladat, amit meg kell, illetve meg lehet élni, és ez által fejlődni lehet. Majd elindul a további információk begyűjtése. 

Tovább a teljes bejegyzéshez
1418 Hits
4 hozzászólás