A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

A démonaink

Írta: Ursinyi Julianna Ágnes

Lucifer nem csak emberi formával rendelkező démonokat teremtett. Olyan lényeket is teremtett, akik inkább egy szörnyre hasonlítanak. Olyanok, mint egy sárkány, mert legtöbbjüknek több feje van. Ezek a lények élősködnek asztrális síkon az emberben. Ezek sugalmazzák a negatív gondolatokat, és cselekedeteket.

Az első ilyen lény bennünk a szexualitás démonja. Az alhasban lakik, és folyton azon munkálkodik, hogy eltérítse az embert a jó erkölcstől. Folyton csábít, próbálja az embert eltéríteni a párjától. A szexualitás alantas megnyilvánulásait szeretné megélni. Ennek a „sárkánynak” három feje van. Itt nem arról van szó, hogy nem szabad megélni egy párkapcsolat minden szépségét. Sőt, ellenkezőleg. Éld csak meg. Ha kiűzöd magadból ezt a démont, akkor jön el az igazi boldogság. Akkor igazán elégedett leszel a pároddal. Nem fog ott motoszkálni a fejedben a „kisördög”, hogy az a másik…

A második démonunk a torkosság és a betegség démonja. A hasunkban lakik, és 7 feje van. Ő a felelős a mértéktelen evésért, ivásért, alkoholizmusért és egyéb függőségekért. A test legtöbb betegségét is ő okozza. Ha kiűzöd magadból, megszabadulsz az evés-ivással kapcsolatos szenvedélyektől, függőségektől és sokkal egészségesebb leszel.

A harmadik démon a félelem démonja. A szívben lakik, és 24 feje van. Ő a felelős mindenfajta félelmünkért. A félelmeinken keresztül tart minket rabságban. Félelem a betegségtől, a haláltól, a szegénységtől, a magánytól. Féltjük a szeretteinket, féltjük az értékeinket. Ha megszabadulunk tőle, megszűnnek a félelmek és igazán szabadok leszünk.

A negyedik démon a háborúskodás démonja. Az ember fejében lakik, és 77 feje van. Ő a felelős a békétlenségért és minden perpatvarért a világban. Ha mindenki legyőzné ezt a démont, béke lenne az egész világon.

Egy ötödik démon a fejünk felett lebeg, és felügyeli a többi démont, hogy végzik –e a dolgukat. Mindegyik démon szívében él egy újabb lény, ha a démon elpusztulna, akkor ez a lény él tovább. Ezeket a lényeket úgy nevezik, hogy a „fenevad”. Sokkal erősebbek és kegyetlenebbek, mint a démoni szörnyek.

Nem ismerős a mese, amelyikben a királyfi meg küzd mindenféle sárkánnyal és utána boldogan él a párjával?

Isten megmutatta a napokban Lucifer további munkálkodását is. Nem csak az egyéneknek van démonja. Van démonja minden háznak, minden falunak és városnak, és van démonja minden országnak.

Olyan ez mintha azt mondanánk, hogy a kollektív tudatalatti sötét oldala, mégis asztrális síkon ezek eleven élő szörnyek, démonok. A háznak a démonja rabságban tartja az ott élőket generációkon keresztül. Régebben a szülők dolgoztatták a gyerekeket. Volt, aki szülőknek dolgozva élte le az életét. A démon fogva tartotta őket, hogy ne menjenek el. Ma már „nem divat”, hogy a gyermekek dolgozzanak a szülőknek, a házak démonjai mégis fogva tartanak sok gyermeket. Nem tudnak párkapcsolatot teremteni, nem tudják elkezdeni az önálló életüket. A falvak, városok démonjai a népet uszítják veszekedésre, haragra, rosszra. Az országok, nemzetek, törzsek, vallási közösségek démonjai okozzák a háborúkat. Nézd csak meg, hogy mi zajlik most a világban. Ezeket az eseményeket már a „fenevadak” okozzák.

Nem rég, egy hajnalban leáradt hozzám a Forrás és tudatta velem, hogy az a feladatom, hogy segítsek az embernek megszabadulni Lucifer teremtményitől.
- Olyan legyél, mint az árnyék! – mondta.
Lassan értettem meg. Nem lehet bennem érzelem. Legyek néma. Nem fenyegetőzhetek. Egyszerűen csak tennem kell a dolgom csendben. Minden falut, várost, és hozzám forduló embert Meg kell szabadítanom tőlük.