A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

A sejtek emlékezete

Írta: Ursinyi Julianna Ágnes

Mint korábban jeleztem mostanában a kezelések alatt emelem felfelé az embereket az életkötélen, amelyen idáig lefelé süllyedtünk. Erre az újra felemelkedés miatt van szükség. Érdekes képek, epizódok játszódnak a kezelés alatt.  

Ahogyan emelem felfelé a finom-fizikai testmást az életkötélen, újra felébrednek a sejtek emlékei.

Minden egyes sejtünk hordozza valamelyik elődünk karakterét, emlékeit, terveit, vágyait. Ahogyan  nézem lélekszemmel a testet, megjelennek az eleven élő emberek akiken keresztül jött az ember. Események, epizódok játszódnak le egymás után, amiket azok az emberek éltek meg akiken a sejtjeid keresztül jöttek. Az áradó Fény hatására ezek az emlékek szépen kiürülnek a sejtekből.

Keresem azt az embert, aki te lennél eredendően, de bizony sokféle férfi és nő jelenik meg kezelés alatt, amikor az eltelt idő lenyomatait tisztítom ki a sejtekből, hogy a test átlényegüljön a fény-szerű állapotba. Hogy ki voltál előző életedben, most ez a kérdés oly nevetségesnek tűnik, mert a lélek is cserélgeti a testet, de a tested is több száz emberen keresztül jött el idáig, és a sejtjeid minden egyes férfira és nőre emlékeznek és befolyásolják cselekedeteidet, és a gondolataidat. Sokszor érezned kell, hogy ez nem én vagyok. Én ezt nem így akartam tenni vagy mondani, de ott belül valami ilyen megnyilvánulásra késztetett.

Minden ember akikből most te vagy, szeretett volna tenni, alkotni, szeretni, élni vagy nem élni. Valami mindegyiket motiválta és ezeket a motivációkat ott őrzik mélyen a sejtjeid. Ott uralkodnak, belül, véghezvinnék a bennük munkálkodó érzést. Ha van egy olyan ősöd akinek különösen erős volt az akarata, az akár száz emberöltő távlatából is befolyásolhatja a karakteredet, a gondolkodásodat.

Ezek az emlékek a sejtek emlékezete által a te utódaidba is átmásolódnak, a te jellegzetességeiddel kibővülve, és ez így megy tovább és tovább. Te is szeretnél elérni valami többet mint a szülők, és ez a vágy a te gyermekedben is ott lesz. Majd az ő gyermekében meglátod a nagyszülők egy-egy tulajdonságát. Sejt emlék leszel egy sejtben te is. Van, aki azt mondja: Majd a gyermekeinkben élünk tovább. Van benne igazság. Így képes fejlődni az ember generációról-generációra.

És most az előző életet hol keresnéd, ha a test is mutatja azokat a személyeket akik hozzájárultak a te létedhez? A lélek viszont nemigen szeret társalogni az emberrel. Így hát sokszor előfordul, hogy a tisztán látó nem a lélek útját látja hanem a test útját. A sejtek megnyilvánulását.

Nem lenne érdekesebb az a kérdés, hogy Ki vagy Te?

Ezt csak akkor tudod meg ha megtisztultál és te leszel te. Sejtemlék nélkül. Önmagad határozod meg a tetteidet, nem a sejtjeid emlékezetének befolyásolása által történnek az életed dolgai.

A legszebb mantrád az Én lesz.

Ééénnn. Ééénnn.

Ki lesz az utolsó ember akiben mindenki benne van?

Meg kell tisztulni a Fény által a sejteknek, hogy a belső fény és a test egyre fényesebben világítson.

Így jut majd el az ember a Fényember állapotba.