A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

A szomorú események spirituális háttere

Írta: Ursinyi Julianna Ágnes

2016. március 22. 22:00 Égi Üzenet alapján

Az események, amelyek mostanában és a közelmúltban történtek, ezekre természetesen nem lehet más jelzőt találni, mint barbár, gyáva és aljas gaztettek. Teljes mértékben elítéljük ezeket a tetteket, és együtt érzünk mindenkivel, akinek ezt át kellett élni.

A világ nem csak az anyagi síkon létezik. Az anyagi sík a legutolsó sík, amelyen a dolgok megnyilvánulnak. Vannak, felsőbb síkok ahol az események, illetve azok okai megszületnek. Vizsgáljuk meg tehát, hogy hogyan jöhetnek létre ezek a szomorú események, illetve tehetünk –e róla, vagy ellene.

Az ember a gondolata által teremtett szellemi lényeket, amiket nevezhetünk elementáloknak, vagy démonoknak, már réges-régen rászabadította a világra. Hogyan lehetséges ez? Azt biztosan mindenki tudja, hogyha áldást és szeretetet bocsájt ki a másik felé, akkor az védi, élteti, és feltölti a másikat. Viszont amikor haragot és gyűlöletet bocsájtunk ki magunkból, akkor az miután kiáradt belőlünk, pusztít. Nagyon sokan, nagyon régóta nagyon sok és mélységes gyűlöletet bocsájtanak ki magukból. Miért? Elégedetlenek az életükkel, elégedetlenek a munkájukkal, elégedetlenek a társukkal, elégedetlenek a rendszerrel, irigyek a másikra stb. Ez a sok gyűlölet és harag önálló szellemi lénnyé válik, önálló életre kel, és az újabb és újabb kibocsájtott gyűlölet energiából táplálkozik, és egyre csak növekszik. Ezek a démonok járják a világot és keresik a lehetőséget a rombolásra és a pusztításra. Az ember gondolatainak csak kb. 10 százaléka a sajátja, a többi elementális működés. Így tudja a démon véghezvinni az akaratát. Mosolygunk, mikor a vádlott azt mondja:

- Bírónő kérem, ezt nem én akartam, egy erő lett úrrá rajtam!

Ez sajnos sok esetben így is van. Az ember nem elégedett meg azzal sem, hogy a gyűlöletet és a haragot megengedte magának. Az embernek több kellett. Az ember filmet készített a borzalmakról. Manapság alig-alig van, egy film ahol ne jelenne meg valamilyen formában az erőszak. A horror filmekről ne is beszéljünk. Tömegek élvezik a borzalom látványát, és a borzalmak életre kelnek, mert az ember életet adott nekik. Amit kigondolunk, az előbb-utóbb valósággá válik. Így működik a világ. Isten a saját képmására teremtett minket. Isten megengedte, hogy mi is formáljuk a világunkat. Istennek a társai vagyunk a teremtésben. Ha minden erőnkkel azon munkálkodtunk volna, hogy szeressük a másikat, jót tegyünk másokkal, ha minden gondolatunkat az kötötte volna le, hogy hogyan legyen ez a világ egyre jobb és szebb, akkor most az lenne a valóság. Nem lenne jobb? Persze most azt mondod, hogy én ezt és ezt tettem. Bezzeg a másik! Hagyjuk.

A Démon ravasz, az ember fölé kerekedett és legyőzte az embert. Az ember nem ura többé a rossz elleni harcnak. Eljött az idő, hogy az ember végre ráébredjen, hogy mit hozott létre. Most a saját teremtményeivel kell megvívni a harcot.

Az égiek kétségbeesve várják, hogy az ember, ki a jóra és a szépre lett teremtve, felébredjen, és kezdje meg a harcot, és a küzdelmet, mert a Démon most talál magának olyanokat, akik hajlandóak véghezvinni azt a kegyetlenséget, amit az ember a filmeken létrehozott. Ha a média ezentúl békét, boldogságot, és szeretetét sugárzó műsorokat sugározna, máris elindulna lassan egy változás. Ez valószínűleg nem így lesz. Mégis mit tehetünk? Globális értelemben most csak annyit, hogy imádkozunk, hogy adjon az Úr erőt és bölcsességet a hatóságok embereinek, hogy megvívják a harcukat a gonosztevőkkel.

Egyénileg viszont sokat tehetünk azért, hogy belátható időn belül jóra forduljon a világ helyzete. Tartsuk önvizsgálatot. Mindenkinek szembe kellene nézni a saját maga által teremtett Démonaival, és legyőzni azt a Fénnyel. Ha felébred a szívedben a Szeretet Lángja, minden Démon Fénnyé olvad benned és körülötted. Most lehet, hogy azt gondolod, hogy túl sok idő az mire az egész emberiség megtisztul egyénileg. Ne felejtsd el, nem kell minden egyes embernek megtisztulni ahhoz, hogy elkezdődjön a nagy változás. 144.000 ember, 144.000 tudat kell csupán, akinek a szívében ragyogni kezd a Szeretet Lángja, és a világ végleg megváltozik. A kettősségből egység lesz. A gyűlölet, a harag, a félelem, az entrópia és a halál örökre megszűnik, minden harmonikussá válik.

Merülj magadba mélyen, és lépjél be a belső templomodba. Oda, ahol Isten lakik benned. Ha ez nem sikerül, akkor menj a te rétedre, és ott kérd a te Istenedet, hogy adja néked azt a Fényt, azt az erőt, amelyik ha kiárad belőled, minden démon elég és megszűnik. Kérd, hogy az aurád szélére helyezzen el olyan erőt, amely a téged megközelítő Démont megszünteti, hogy ne tudja a Démon a te testedet birtokba venni. Így a benned lévő Démon is elmenekül tőled.

Ha te megtisztulsz a Démontól, akkor fogod magad igazán egészségesnek és boldognak érezni. Ezt a védelmet az ország határáig terjeszd ki. Olyan ez, mintha kiterjesztenéd magad a határszélig. Az Úr majd egy égő gyertyát helyez beléd, amelynek lángja távolabb is világít, mint a te Szeretetlángod. Legyen bennetek az a Fény, mely őrzi a jövő útját, hogy legyen jövőtök. Várd meg a te réteden, amíg megkapod a gyertyát, és ekkor hívd oda a te Démonodat, hogy megszűnjön az, és ne okozzon neked soha többé keserűséget. Ne félj tőle soha többé. Te vagy a Fény és neked már boldog élet jön el, mert védve vagy.