A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

A téridő keresztje

Írta: Ursinyi Julianna Ágnes

A tér és az idő egymástól elválaszthatatlan dolgok. Kezdetben egyetlen pontból kezdett szétáradni a tér és jelenleg is növekvő ütemben tágul, és az idő ezt a változást írja le. Ezért nevezzük téridőnek. A külső téridőn kívül, van egy saját belső téridőnk is. A belső téridőnek párhuzamosan kellene haladnia a külsővel, de ez sajnos sokaknál nem így van. Van aki előrébb jár, van aki még a középkort éli, de nagyon sok ember nincs még a saját helyén, a saját idejében, ami szinkronban lenne a nagy téridővel. Ez a belső téridő különbség akadályozza a párokat is a harmónia elérésében, és ez mindaddig így lesz amíg ez a különbség ki nem egyenlítődik. Ezt régóta tudom, hogy így van,  de újra elkezdtem vizsgálni az idő játékát, hogy hátha találok még valamit amivel segíteni tudok az embereknek.



Vizsgálódásaim során azt tapasztaltam, hogy a Föld téridejében is vannak hibák. Mindjárt egy egyszerűnek tűnő dolog, hogy az emeletes házak pincéjében az ablakok szinte állandóan zárva vannak és kissé zavarják a téridőt, és ezekben a házakban lakók kissé csúsznak az időben.

Nemrég a térbe kiáradva azt tapasztaltam hogy, mintha el lenne felezve a föld, átlátszó üvegszerű falat láttam amin ajtók vannak. Az ajtókat egy egyiptomi maszkos alak őrizte. Mivel a tér minden történést őriz így megtudtam, hogy ez egy ősi egyiptomi mágia ami zavart keltett a téridőben, és ezáltal elvágta egymástól energetikailag az északi és a déli féltekét. Kértem a kulcsot az egyiptomi alaktól, erre ő kinyitotta az átjárót. A hatalmas erő ami elindult, kidöntötte a falat. Most összefolyás van észak és dél között. Ha valaki ezt nagyon furcsának találná elmondom, hogy ezek az események a finom-fizikai síkokon történtek.

Kiáradva az univerzumba további terek nyíltak meg, majd mindent szabadnak éreztem. Együtt áradtunk a doktornővel, aki újra eljött hozzám, és a sors rossz játékára panaszkodott. Az áradásunk végtelen hosszú volt. Kerestem a forrását az időnek. Már elhagytuk a magot melyben a mi világunk van, és a forrás felé áradtunk. Már igen közel voltunk mikor csodálatos érzés áradt ránk.

A forrást érezve megéltük az Egy-séget. Ez a kezdet és a vég. Az örök születés és halál egy pillanatban. Még haladtunk volna közelebb hozzá, de egy erő visszalökött a földre, de nem a jelen időbe. Nem tudjuk melyik időbe, csak egy hegyet láttunk. A hegyen ott állt egy kereszt, és ott állt mellette Jézus, egy fejszével a kezében. Ki akarta vágni a keresztet. Kétszer csapott oda a fejszével, majd eldobta. Átölelte a keresztet, és mint egy földi ember tenné, kitépte a földből. Ekkor a földből hatalmas fényözön robbant ki, mint egy szökőkút. Jézus egy pillanat alatt vakító fényességé lett a térben. Valakik kiabálták: – Az idő!

Az idő elindult, mintha Jézus kereszt halálával megállt volna az idő, és csak most 2012. Augusztus 26. de 10:30 kor indult volna el újra. Hát igen! A következő pillanatban újra a jelenben vagyunk, sírunk, de úgy sírunk. Nem tudjuk, hogy a Jézus látványa, vagy az idő elindulása okozta -e. Vagy az a csend, az a csodálatos csend amely elöntött mindent. Vagy együtt minden.

Azt hittem így beteljesedett az üzenet, a jelenés. Nem! Még csak most kezdődik el a világ csodája, mert a keresztet megláttam a doktornőben is. Abban a pillanatban kitéptem belőle, ahogy Jézus tette az övével. Ekkor az alhasban óriási erő robbant fölfelé a testébe, és elkezdett oldódni az az erős fájdalom az alhasban ami a kereszt megjelenésekor jelentkezett. A keresztcsont fölött megjelent egy gömbölyű templom ajtó, és belül üresség volt, és csak nőtt és nőtt a templom és oldódott a teste. Teljesen felszabadult az az alhasi energia, amit az ember az együttlétekkor elhasznál, és elöntötte a testet.

Később megtudtam, hogy közvetlenül Jézus halála után egy nagyszabású és aljas mágiát csináltak. Egyrészt korlátozták a téridő szabad folyását, hogy az emberiség ne legyen szinkronban Isten tervével, másrészt a párkapcsolat szépségét is korlátozták, hogy az ember irányíthatóbb legyen.

Most a kezelések alkalmával mindig az az első mozzanat, hogy kitépem keresztet mindenkiből. Ezáltal feloldódik minden gátlás és félelem amit eddig belétek sulykoltak. Most felszabadul az ember akiből kihúzom a keresztet, és megváltozik a szerelmi élete is. Ahogy majd egyre többen fogják megélni korlátok nélkül a párkapcsolat szépségét, úgy fog teljesen feloldódni ez a kétezer éves mágia a föld teréből, ami most lepelként takarja be a földet, de már emelkedik. És ezáltal elkezdődött az Aranykor.