A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

Adj helyet a gyermeknek

Írta: Ursinyi Julianna Ágnes

Égi üzenet 2015. 06. 18.


Adj helyet az életedben mindennek. Adj helyet az életedben a gyermeknek. Úgy adj neki helyet, hogy a te házad engedje ki őt a világba is. Ne legyen neki börtön a te házad. Add oda neki a világot. Lassan nyisd ki neki az ablakodat, és beszélj neki a lehetőségeiről, hogy képet kapjon a világról, hogy milyen a világ odakint. Ne tedd hozzá a te saját félelmeidet.

Engedd, hogy ő lássa meg félelem nélkül a világot. Nyisd ki neki az ajtódat is, még akkor is ha abba a te szíved belehasad.

Engedd, hogy felfedezze mind azt a sok csodát, melyet Isten adott az embernek. Vidd ki őt a te kertedbe. Mutasd meg neki, hogy minden él és érez. A fa, a bokor, az állat. A madár, a bogár. Mutasd meg, hogy él az élet, és vegyen részt benne ő is. Ne engedd meg, hogy bántson bármit is. Vezesd rá arra, hogy ez a világ szenved ha letép egy virágot, mert hiányzik az a mindenségből. Hiányzik az az ág, ha letörjük, és pusztítjuk a világot azzal, hogy megsértjük a bokrot. Mondd el a gyermeknek, hogy sérül a világ, ha bántjuk és neki is egyre kevesebb jut a világból, ha ok nélkül elvesz bármit is a helyéről.

Engedd, hogy örüljön és csodálattal nézzen mindenre. Érezze meg a Teremtő alkotását, játékát, aki minden lehetőséget kihasznált, hogy mindent életre keltsen. Mutasd meg a gyermeknek az életet, melyet a Teremtő adott ennek a világnak. Ébreszd fel benne az ő életét is, hogy érezze azt. Érezze az egységet melyhez tartozik. Nem élhet ő sem az egység nélkül. A világ úgy él, hogy mindent önmagába fogad. Nem veszhet el, nem hiányozhat az egységből ő sem. A világ várta őt, hogy eljöjjön. Elhozott egy kulcsot önmagában, ami egy tovább fejlődési lehetőséget ad a világnak.

Add át magad az életnek és nyisd meg a kapukat, hogy a bent rekedt világ is kilépjen a bezárt szobából, és eljöjjön a világnak az új napja. Áradjon be a fény és szője át a teret, életet adva az életnek, mert Új Élet születik. Ez az élet benned van. Benned van a kulcs, csak nyisd ki a lényed legmélyét. Engedd, hogy a benned lévő mag meghasadjon, amiben ott vagy benne. Ébredj fel, ott belül önmagadban. Ébredj fel az új létedre! Hozd el az új életet önmagadnak. Hozd el a szabadságot amely nem korlátoz. Nem gátol. A szeretet, amely eddig táplált, védett és dédelgetett, a legnagyobb ajándékát adja néked. Megtartott, hogy benned egy új ember szülessen meg, mely nem bántja többé ezt a világot.

Nem bántja a másik embert. Eljött az Új Világ, kis ember. Vedd elő azt a kulcsot és nyisd ki azt az ajtót, mert a világ már épp eleget szenvedett. Nyisd ki azt az ajtót, hogy eltűnjön a betegség, a fájdalom, a rabság, a gonoszság, és a kizsákmányolás. Legyen már vége a szenvedésnek. Ne legyen a testedben, a lelkedben többé félelem a haláltól. Nyisd ki hát azt az ajtót drága kis ember, hogy a világ belépjen az Örök Létbe. Ne hulljon többé a könny. Ne veszítse el többé senki azt, aki a számára a legkedvesebb. Legyen már vége a születés és a halál körforgásának. A karma nem követi többé az embert, mert a bűn nem jön létre többé. Megszelídül a világ, csak nyisd ki már azt az ajtót drága kis ember! Eljön az Új Világ, ahol boldog együttlét vár minden lélekre.