A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

Az Úr üzenete 2015. 12. 14.

Írta: Ursinyi Julianna Ágnes

Én, az Úr arra kérlek, legyél hozzám jó, szépen kérlek. Gondolataid szelídek legyenek. Alázatosságra törekedj magadban. Szolgálj engem éjjel-nappal. Kedvem leljem benned, örömben legyek, hogy alkotásom elérte a teljességet benned. Engem hívj, ha segítségre van szükséged. 

Békédet Én őrzöm meg. Ne legyen benned harag, mert így nékem keserű vagy. Gyűlöleted másokra ne vesd, hiszen Ő is te vagy, léted nélküle nem lészen, így önmagadra maradsz, és neked lesz keserű napod a szívedben. Nyisd meg nékem szívedet, hogy lássam értem ég -e lángja. Hálás vagy -e mindenért, az égért, a földért, a szerelemért, a rád ragyogó csillagokért. A létedért. 

Legyél boldog érettem, nevess és szeress értem. Tiszteld a létet, mely munkám az nékem. Néked megtartani azt, hogy te azt hidd a te léted fontosabb. Látod mily tévedésben vagy. Én a Forrás táplállak minden jóval, s te örülj és legyél hálás érte, hogy erőd nagy. Általam kaptad. Alkoss, s én gyönyörködöm benned. Harcolj s fejlődj, s küzdj mindenért, a te jobb és szebb életedért, melyet másokkal is megosztasz.

Egyet, a legfontosabbat ne feledd, a szívedben örökké ott legyen a szeretet. Ne tégy te nélküle semmit se, mert az nem ér semmit a másik számára. Ha nem a szeretet vezérel, mely szívedben lakik, maradj te házadban, ne pusztítsd el azt a világot, melyet alkottam. Szeretetre született az, boldogság és jókedv is kísérte. A hited az, ami megtartja. Gondolatoddal se sértsd meg. 

A szeretet legyen az, ami téged vezessen ezután végig az életen. Tied lesz akkor ez a világ, mert a kulcs hozzá ott van a szívedben. Eljött tehát az idő, hogy a kulcsot vedd elő. Ha nem találod, nyisd ki zárját, de szeretet nélkül nem élhetsz ezután. Gyógyíttasd meg magad azzal, kinél a szerszám megvan hozzá. Ne lássalak téged a szívedben égő Fény nélkül. Eltűnsz a sötétbe örökre, ha nem világít a szíved előre. Én, az Úr, ezt üzenem néktek, ezen a reggelen, a Szeretet első napján. Imát küldök, hogy a szívedben a zár kinyíljon, és ragyogj örökké nékem. 

Így szóltam, Én az Úr, ki téged kísér a te létedben.

 

---

 

Új idő kezdődik az embernek. Innentől számolja a napokat, hogy a Szeretetnek hányadik napja van, mely soha nem ér véget. Eljött a szeretet ideje. 

 

Így szóltam, Én az Úr.