A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

Az Úr üzenete a szeretet 20. napján

Írta: Ursinyi Julianna Ágnes

2016.01.02

A Szeretet Korszaknak, melyet reátok bocsájtok, az a célja, hogy egységbe olvadjatok össze. Ne legyen köztetek egy sem, ki a másikat vádolja, bántalmazza, és ellene bármi rosszat is elkövetne. A Szeretet korszakban mindenki egy családba tartozik, és megvédi egymást, mert a család az, ami a védelmet adja. Ne engedjétek meg magatok között senkinek sem azt, hogy a gyengét és az elesettet eltapossa. A család felemeli magához a család tagjait, és minden tag ugyanezt teszi a többi társával is, legyetek bárhol a világban.

Egy családba tartoztok. Ebben lehet bárki, aki más nyelven is szól hozzátok. Az a lényege, hogy aki a család tagjává lett, a családnak vigyázni kell rá attól az időtől fogva. A család az, ami példát mutat a világnak, hogy szereti, tiszteli és védi tagjait. A tagok pedig nem néznek el semmi olyat a másiknak, amivel a család egységét megbontaná. Ne engedjétek meg senkinek a széthúzást. A másik bántását, megvetését, mert nem tudhatjátok sohasem azt, milyen terveim valának, hova vezetem őt az élet útján. Nem tudjátok azt sem, hogy kiben mennyi kincset rejtettem el.

Engem, a Teremtőtöket bántotok azzal, ha bárkit is bántani, eltaposni van kedvetek, mert többnek érzitek magatokat nála. Nem vagy több, sem más. Egyek vagytok, csak a feladatotok más, amit el kell végezni. Ez nem jelenti azt, hogy te több vagy nála. Az egységbe olvadás azt jelenti, hogy a család igyekszik megtartani minden tagját.

A bölcsebbek jó tanáccsal lássák el az abban hiányt szenvedőt. Nem vagy te sem több, ki bölcsebb vagy, mert a bölcsesség tesz téged alázatossá, és a hit. Az, ki a család tagja, igyekszik az a munka helyén a civakodást a rivalizálást megállítani. Igyekszik egy családdá nevelni a munkatársakat. A tudatlanság sötétségét már le kell vetkőzni. Be kell vinni a fényt a kis zugokba is, ahol a hit és az erény hiányzik. Az, ki a jósággal rendelkezik, példakép lesz a munkatársak szemében. Így igyekeznek ők is jóvá lenni, ha lesz példamutató közöttük. Ha lesz, ki áldja az életet, hogy neki kenyeret ad a jó sorsa.

Köszöni azt a munkaadójának is, és kéri a Teremtőt, engem, hogy gondot viseljek arra, aki néki kenyeret ád. Ha nem vagy hálás a kenyeredért, nem érdemled te azt meg, mert a munkádat sem végezted el szeretettel. Csak a szeretettel végzett munka érdemel kenyeret. Az utálattal, gyűlölettel végzett munka által kapott fizetséget Lucifernek adod. Nem ad az neked jólétet, áldást az így megkeresett javad. Nem jutsz te az életben jólétre az utálattal dolgozott javaiddal. Te, ki ismered az áldás csodáját, add te azt minden általad szeretettnek.

Nyisd meg te a te szívedet a többiek előtt is, hogy ők is részesüljenek abban az örömben, amelyben neked részed van. Ismerjék fel a kívül rekedtek az egység boldogságát, mert csak úgy tudják ők is kinyitni a szívüket, ha látják a te alázatosságodat. Ha látják a te boldogságodat, csak azáltal tudnak ők is jóvá lenni. A Szeretet ideje eljött, így az ember élete elérte azt a szintet, hogy megbecsülve érezze magát mindaz, ki tesz is azért, hogy az így is maradjon. Ki kell közösíteni magatok közül azokat, kik az emberéletet elpazarolják. Nem tisztelik a legdrágábbat, az életet, melyet teremtettem és adtam a létet is hozzá.

Egyetlen élet pusztítását sem lehet megtűrni. Tegyétek az ő cselekedeteiket lehetetlenné az élet védelme érdekében. Az élet az, ami a legértékesebb. Védjétek meg. Oly törékeny az. Oly védtelen. Nem lehet az, hogy ne figyeljetek rá. Mindenki ki létezik, legyen fontos az ő élete nektek is. Tartsd te ki létezel csodálatosnak a létezést. Vigyázz rá, hogy gyönyörködjek benne. Vigyázzatok egymásra. Szeressétek ti is úgy egymást, ahogy én szeretlek titeket. A rátok lehelt Szeretettel éljetek szeretetben, boldogságban.

Éljetek az egymásnak nyújtott örömben, hogy én is örüljek az egymásnak adott örömötökben. Minden mi bennem van, nektek adtam azt. Éreznetek kell ezt. Nektek, az életnek adtam magamat. Ne élj élet nélkül. Tagadd meg az élettelent. Az életet védjétek meg. Nincs fontosabb az életnél. Nincs fontosabb nálad, aki élő vagy, az életben melyet a Szeretetem tart meg.