A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

Az Úr üzenete 2015. 10. 29.

Írta: Ursinyi Julianna Ágnes

Nézz fel az égre, hogy szemedben tükröződjek. A szívedben lássam magam, hogy élsz és élővé váltál általam. Engedd hinnem, hogy léted dicső, s nem csalatkozom benned. Nem lesznek olyan gondolataid s cselekedeteid, melyek szívem hasadását okozzák. Ember, te ott lent, ki oly naggyá lettél s nemessé, mily méltatlan néha hozzád a te cselekedeted. Nem engedsz. Benned a bosszú szikrája még időnként felizzik. Félted azt, mi sohasem volt, s nem lesz soha, csak néked szemed látja azt.

Kincsednek tekinted te azt. Hol van a te kincsed? Mi a tiéd? Adj nékem róla bizonyítást! Léted úgy éld, hogy azt félted, nem azt mi nem a tiéd. A tiéd az, kit gyűlölsz s megvetsz, embernek számba sem veszed. Lehet, hogy ő ment meg téged, mert benne a hit kivirágzik. Engem imád, s nékem él és dalol, hogy kedvem leljem benne, s te érzed ezt és a szívedben keserűség ébred. Adj nékem te is magadból! Adj nékem azt, s olyat mi nékem kedves.

Mosolyogj, mikor a hajnal ébreszt. Boldogan kelj s örülj, hogy felébredsz. Reméld, hogy egy napon tényleg felébredsz, s meglátod, hogy az életben mi szép. Meglátod az életet, s félted azt, mert belőled én áradok, és érzed a szeretetet. Engedd meg magadnak, hogy én legyek benned. Én legyek te, s te legyél én. Hiszed –e, hogy lehet, mikor minden út ide vezet? Jöjj hát, s egy csöppet se késs. Ne töltsd időd hiába, hisz nincs neked más oly fontos dolgod, mint én. Hiszen rá jössz arra, hogy eddig mit tettél s cselekedtél s rohansz hozzám engedelmemért.

Ne hajszold már a bűnt, hisz az sem létezik, csak te és én. Léted létemmé lett, hogy megtegyem azt odalent mi nékem kedves. Az alkotásban örömöm lelem és te vagy a kezem. Sétálj és lásd, hogy ott vagyok veled. Így én is sétálok veled. Békélj meg a te léted felett, mert nem múlt el semmi, s nem lesz az mit te hiszel, hisz az idő néked oly végtelen. Nem tudod, hogy a léted egyetlen nap lészen? A világ felébredt, s te része vagy. Egyetlen nap az, mi néked oly sokat jelent. Így éld hát a te életed! Nem fontos semmi, csak én legyek neked. Így olvadsz össze a világgal, s eggyé lesz mindenki, ki a te embertársad. Ne taszítsd el magadtól, segítsd az útját. Így lesz a te utad is járható út hozzám.