A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

Jézus üzenete 2016. 08. 06.

Írta: Ursinyi Julianna Ágnes

Most Jézus azt kérte, hogy pontosan ugyanúgy adjuk közre az üzenetét, ahogyan Ő diktálta. Szeretné, ha tudnátok, hogy Ő milyen nyelvezetet használ. Általában így beszélnek hozzánk az égiek. Juliannának mindig le kell fordítani Jézus és Isten szavait a mai nyelvre a jó megértés végett. Így van ez akkor is, amikor Jézus vagy Isten élőben beszél. Ezért nézzétek el, hogy ha az élő beszéd közben néha-néha megakad a szó. Az üzenet tehát:

A szónak melyet kimondasz, törvénye van, s megcselekszi azt. A gondolat mely már cselekedet volt, megtörténik az. A hang mely árad feléd, beléd, rezzenése átitatja tested teljes lényét és te fogadod azt. Fogadod, mert az a te dolgod, hogy megtedd s elvégezd mindazt, mit Atyám kigondolt. Általa leszel te az, kinek Ő kigondolt téged, s cselekszed azt, mit néked Atyám kedvére kell tenned. Ha nem tudod, s te ezt a cselekedeted tudatosan követed s kedved rejlik majd benne s felismered Atyám általi cselekedeteit.

Így halad a világ előre és így éri el a célját a gondolat. A hang. A cselekedet melyben úgy vettél részt, hogy nem tudtad cselekedeted mi végre volt jó az, néked és a világnak és a te családodnak. Óvjad őket a te cselekedeteiddel melyben Atyám is részt vesz, mert néki terve van a te gyermekeiddel. Ők azok, akik a világ kerekét forgatják, s a világot megbotránkoztatják. Atyám néked is adta magát, míg te gyermek voltál s önfeledten élted a te léted, s oly gyorsan el is feledted azt, mert jött a te éhséged a világot felfalni. Kóstolni, ízlelni, birtokolni, mikor néked adta azt. Tiéd volt a hajnal a pirkadat s néked nem volt elég az.

Tiéd volt az élet, a látás csodája, hogy lásd Atyám ott maradt nálad. Elfordultál tőle önzőn magaddal törődve, s céljaid kitűzték a szülők, mint a botot mikor ledugod megjelölve a te területed s a te világodat kiszakítva az egészből. Így lettél te örökös, ki örökli a jussot, a gondot, a bajt, az átkot, mit az előző nemzedékek rád szórtak, s a te további javaidra s utódaidra. Tiéd a világ, és te mégis rabolsz belőle, hogy azáltal légy valaki.

Te már a teremtéskor voltál valaki, aki Atyám tervét véghezviszi. Időnként az útvesztőben alámerültél és majd mint a fuldokló felbukkantál levegőért. Atyámért kiáltva, s Ő kihúzott téged sáron és mocsáron át a tiszta világba. Most itt vagy te benne, rám s Atyámra várva ti mindnyájan. Oly kevés az köztetek, kit nem illet e szó, mely leárad néktek. Néked szól ki hallod. Néked szól, ki érted. Néked szól ki érzed. A leáradás megkezdődött, és te ott vagy s nem érzed, nem látod, nem tudod a változást, mert te élsz a te jól megtervezett életedben, és nem engeded oda be sem Atyámat sem engem, a fiút. Elveszítitek a jövő lehetőségét, ha nem ébredtek rá a bezárt világotokra. Küzdj, hogy kiszabadulj a te rabságodból.