A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

Elkezdődött az átlényegülés, itt van az Aranykor!

Írta: Ursinyi Julianna Ágnes

Nagyon régóta várjuk. A próféták és a vallások évszázadok óta hirdetik. A nagy változás elkezdődött. Most már megállíthatatlanul jön a megígért Új Világ. Egy világ, ahol nincs fájdalom, betegség, halál, és gonoszság. Ahhoz, hogy megértsük a változás lényegét, tudnunk kell, hogy a mi Teremtő Istenünkön kívül van még másik erő is.

A mi teremtő Istenünk fölött van még egy hatalmas Erő, a Forrás, aki milliárdnyi Magot szórt szét a Térben. Az egyik ilyen Magban vagyunk, létezünk mi. Ebben a bizonyos Magban van benne a mi Teremtő Istenünk, a mi Univerzumunk, a mi világunk. Egy Magban létezünk. Most eljött az idő, hogy a Mag megnyíljon és az élet kihajtson belőle. A Forrás Fénye beárad a Magba, és szétfeszíti. Ezáltal megváltozik körülöttünk a világ.

Most óriási változás zajlik az emberben is, ami a lénye legmélyéről indul. Az ember lénye a test legmélyén található. Ezt nem sokan képesek érzékelni. Most mégis eljött az idő, hogy a lényünk mélyére tekintsünk. A lényünk legmélyén, túl az anyagi síkon, hét emberi alak található. A testformájukat háló szövi be. Ez az ember legmélye. Ez egy időtlen lét. Ez maga az Örök Lét. Ez az a lét ahol nincs betegség. Ahol nincs halál. Ahol nincs törvény. Ebben a létben való létezést még a boldogság szó sem fejezi ki. Ez sokkal magasabb intelligencia amivel az ember valaha is találkozott vagy elért. Ez maga a Forrás az emberben.

Az ember lényében a Forrás azért található meg, mert a Forrás vetette el ezt Magot amiben létezünk. Ő az egyik teremtőnk, és a másik teremtőnk Isten, az Úr, aki aki a Magon belül van. Ahogyan a gyermekben megtalálhatóak mind a két szülő jegyei, úgy az emberben is megtalálható mind a két teremtő, Isten és a Forrás minősége is. A Forrás tiszta, vízszínű, és a legerősebb erő amellyel valaha is találkoztam.

Saját testem titkait kutatva, már harminc évvel ezelőtt megtaláltam ezt a legbelső erőt a testben. Mikor a hálót megérintettem, azt éreztem, hogy az anyag feloldódik. Azt gondoltam, hogy mire kinyitom a szemem, nem lesz testem, csak energia leszek. Akkor még nem is tudtam meghatározni, hogy mi lehet ez az erő a testben. Nem találtam rá magyarázatot, és így békén is hagytam a lényemet. Az engedélyt most, 2015. 06. 01-én kaptam meg a Forrástól, hogy az emberben felszabadítsam Őt.

Amikor asztrálisan az első emberalakról leszedem a hálót, hatalmas erő vágódik bele a testbe és a bőrön át távozik. Mögötte megjelenik egy porcelán baba. Megjelenik egy nagy ütleg és egy nagy ütéssel össze töri a babát. Ekkor egy tojás jelenik meg, a héja megreped, sok darabban lehullik és a tojásból kikel az ember.

Amikor a következő emberalakról eltávolítom a hálót, az ember fel töltődik fénnyel és nagyobb lesz. Majd újra összetörik a porcelán babát és a fény szétrobban az ember lényének a mélyén. Ez történik mind a hétszer. A hetediknél a szétrobbanó fény fényesebb a Napnál is. Olyan érzés, hogy mindjárt megvakulok. Nincs más csak Fény. Olyan Fény amit még sohasem tapasztaltam. Az emberben lévő Forrás így tör fel lénye mélyéről. A test több napon keresztül éli meg az átlényegülést. A test új létállapotot él meg. Aki ott ül velem szemben a székben, azt érzi ez a teljesség, mintha új testet kapott volna. Most így lényegül át az ember a világgal együtt.

A Forrás most már beárad a Magba. A Mag szétesik alattunk, és megváltozik a Tér körülöttünk. Az ember erről mit sem tud, mert éli az életét. Akibe a Forrás nem tud beáradni, az nem tud átlényegülni és egyre nehezebb lesz a léte. Az ember testének oldódni kell, mert nem tud felemelkedni a Térrel együtt. Ez a változás szemmel nem látható, csak a világ fejlődik és változik. Akik nem vesznek részt az átlényegülésben egyre betegebbek lesznek.

Megkezdődött a nagy változás a világban. A bölcső kihullik alólunk. Az ember új létállapotot él meg és ez egyre nagyobb tudáshoz segíti az embert. Így éri el az ember az örök boldogságot. Az állatok és a növények is ugyan úgy átlényegülnek. Minden ami élő. A Forrás az Ős Erő, amely a legtisztább erő. Nincs benne program. Ezért jön el a betegség nélküli állapot, mert a lényed legmélyén is ott van a Forrás, az a minőség amelyben nincs betegség és probléma. Így éri el az ember az örök boldogságot, mert az erő ami a világot táplálja, megváltozik.

Feloldódik a térből mind az a sok szenvedés melyet az ember kivetített magából. Megtisztul minden. Az ember is megtisztul, ha a lénye legmélyén felszabadul, és már nem árad ki belőle csak a tiszta Fény. A legtisztább erő. Itt már nincs gyűlölet, harag, mágia. Eltűnik a szeretetnélküliség mert ebben a létben a sötét erő elpusztul. Ebben a létben csak az marad meg, aki elfogadja a jót és a tiszta életet. Azok akiknél ez már megtörtént, elől járnak. Elkezdődött a jövő. Eljött, itt van és ez már megállíthatatlan. Eljött a jó emberek ideje. Eljött a boldog lét ideje.