A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

Ima a szeretet tizenegyedik napján

Írta: Ursinyi Julianna Ágnes

Teljes csodálattal és teljes meghajlással állok Isten munkálkodása előtt. Teljes alázattal és teljes tisztelettel adok hálát neki, hogy elvezette népét ide, hogy ez a nap a legszentebb nap legyen, a legdicsőségesebb az ember fejlődésében. A legszentebb hálával, a szívemből áradó szeretettel köszönöm neki azt, amit az ember boldog életéért tett. Köszönön neked, Világ Teremtője, hogy a szószólódnak választottál, hogy a te népeddel tudathatom, azt, hogy milyen változást hoztál létre a te világodban.

Ó, hatalmas szeretettel teli Istenem, kérlek téged, áldd meg népednek ezt a napját is, melyben a szív életre kelt. Adj életet, és jólétet a te népednek. Áraszd ránk szeretetedet és add meg nékünk a te kegyelmedet. Oldj fel minket a félelmeink alól. Drága Istenem, oly nagy az én szeretetem, és hálám feléd. Ezen a szeretet első ünnepén, minden szív hálát dobog néked. Kérlek Uram, Istenem tartsd meg a te népedet erőben, egészségben, boldogságban és szeretetben.

Tartsd meg a te népedet, adj neki erőt az elkövetkező időkhöz is. Áraszd ránk a szeretetedet Uram, hogy a mindennapok küzdelmében se feledkezzünk meg rólad. Érezzük a te jelenlétedet, a nehéz percekben is. Legyél te Uram, Istenem mindenütt jelen, és fogadd érte hálánkat, mikor a nehézségből kivezetsz minket a boldog létbe. Tarts meg minket Uram Istenem, hogy a béke és a szeretet beköltözzön a szívünkbe.

Áldj meg Uram Istenem minden családot, hogy a legszentebb nap mely eljött, örökké vendége maradjon minden családnak. Így élhet Uram, Istenem a te néped idelent a legszentebb szeretetben és boldogságban. Hálával szívemben köszönöm neked Uram Istenem, mindazt a jót, amit te le árasztasz ránk. Köszönöm azt a gondviselést, amit értünk teszel. Hálával és alázattal a szívemben köszönöm ezt az ünnepet, hogy elhoztad nekünk.