A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

Imák a szeretet hetedik napján

Írta: Ursinyi Julianna Ágnes

Az Úr vigyáz rám, én így gondolkodom. Az Úr vigyáz mindazokra, akik nekem fontosak. Az Úr mindent megad nékem, amikor szükségem van. Így telik önzőn létem, csak kérek, és az Úr megadja azt nékem. Uram, Istenem nékem te oly fontos vagy. Engedd meg nékem, hogy azt a sok jót, amit eddig adtál, most viszonozzam. Uram, Istenem kinyitom szívemet neked, azért a sok jóért mit eddig tettél velem. Most én fürdetlek meg téged abban a fényben, mit adtál nekem. Tartsd oda te is azt a részed hol fáj neked. Így gyógyulunk meg mi ketten egymás tüzében.

Ámen.

---

Uram, fogadj magadba engem. Uram, Istenem én is magamba fogadlak téged. Uram, fogadj magadba engem. Uram, önmagamban létezve találtalak meg téged. A világra kitekintve éreztelek téged. Önmagam létét keresve találtalak meg téged a testemben. Lelkem létében, testem békéjében, megnyugvás ez nékem, hogy az anyag sűrűsége nem választott el minket egymástól. Jöhet tél vagy nyár, nem változik tőle létünk, mert az anyag lyukain áthatol a te fényed. Így létünk továbbra is töretlen kapcsolatban van veled, és általad jön új nap, és az anyag se lesz akadály köztünk. Uram, ne azt nézd, mi van az összetört szívemben. Uram adj nekem feloldozást, mert fiad már meghalt értem. Uram, adj kegyelmet nekem, aki hisz te benned.

Ámen.

----

Messze idők óta jött el az idő, mely útjait járja varázs fénnyel, hogy az, aki most él, ébredjen. A mélységben és a szenvedésben a Mennyei Atyánk most gondot visel ránk. Elküldte fiát, hogy tőle gyógyuljon meg a világ. A világ Őt nem értette, és nem ismerte, mégis várta, hogy adja a szót, az Igét mely mindent megold, enyhítést ad fájdalmára. Jézus most eljött újra hozzánk, most új köntöst hord, mert szíve lángja sugarát széthinti a tájra. Aki gyertyát gyújt, muzsikál a lángja. A mennyei seregek kísérik, és ellepik a Földet, örömkönnyeket sírva, melytől a Földön hófehér lesz minden. Betakarja a sebét a tájnak és a szívnek. A Mennyei Atyánk ránk gondját fordítja. Az ég most a Földet csillag ruhával díszíti.

Ünnep jön most, nagy ünnep. Jézus békességet hoz a Földre létében. Szívéből a szeretet sugarát ontja a Földre minden szívbe. Mögötte Atyja áldása kíséri, mert hatalma nagy, kiterjed az idők végezetéig. Szíveket lángra gyújtani jött, hogy lepattanjon zárja. Szent Igéje Istennek adja a melegét, mert eljött a Fény szabadsága, és a szíveknek lángja a világot bevilágítja. A szívekben is most jött el az ünnep, melyre vártunk sok ezer évet. Mennyei Atyánk a fiát elküldte, aki a világot megtartja, hogy hozzon örök Karácsonyt a Földre. Léte fényesebb a legtündöklőbb csillagnál. Elhozta az életet a Földre, hogy a szenvedés elmúljon örökre, és szeretet a világot betöltse.