A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

Imák a Szeretet második napján

Írta: Ursinyi Julianna Ágnes

Óh, Uram! Köszönöm neked, hogy eljött ez a nap nekem és élek. Óh, Uram köszönöm neked, hogy megtartottál, hogy lehetőséget adtál. Köszönöm uram, hogy mindig gondoskodtál rólam és türelmes voltál velem. Köszönöm uram azt a kegyet tőled, melyben részesítesz itt a Földön, hogy nem feleltél el, számon tartottál engem, miközben én elfeledtelek téged.

Köszönöm Uram, hogy türelmes és odaadó vagy felém. Kivártad türelemmel, hogy én is feléd forduljak.

Most már tudom Uram, hogy nélküled üres volt az életem. Köszönöm Uram, hogy megnyitottad szívemet, és a szeretet mely bennem volt, most feltámadt, és lángra gyúlt irántad. Így jött el Uram a boldogság órája nékem, mert a boldogságot Te adtad oda nékem, hogy adjak másoknak is. Köszönöm Uram, hogy részt vehetek a Szeretet Létben, nem hagytál ki belőle Uram. Így részt vehetek a te munkádban én is Uram, és munkálkodom azon, hogy belőlem is a szeretet áradjon. Óh, Uram hálás vagyok neked mindenért.

Ámen.

-----

Uram, Istenem köszönöm, hogy megtartasz a te szeretetedben, melyben én oly boldog vagyok. Köszönöm Uram, hogy az életemből nem veszed el a boldogságot, mikor még semmit nem tettem érte. Köszönöm Uram, hogy minden nap megajándékozol engem a léttel, létem egészségével. Köszönöm Uram, hogy figyelsz arra is, hogy a gyermekem a világban ne tévedjen el, megtartod őt is, és kedved leled benne. Köszönöm Uram a reggelt mikor ébredek, és lehetőséget adsz nékem egy új napon azért, hogy hozzád egyre közelebb kerüljek.

Uram, te minderre gondolsz és türelmes vagy irántam, ki oly lassan érti meg a te vágyadat, a te gondolatodat, a te akaratodat. Uram, az én figyelmem szertelen, bocsájtsd meg, hogy rád oly keveset figyelek, pedig fontos vagy nekem. Vigyázz rám Uram, mert itt lent oly nagy a félelem, mégis mikor rád gondolok, érzem, fogod a kezem. Vezetsz engem át az egész életen, vigyázva, óvatosan, hogy a sziklába el ne botoljak, és a hála érte mégis oly gyakran elmarad. Mégis minden hálám tiéd Uram, a mindennapokért.

-----

Uram, tiéd a létem és minden dicsőségem tőled származik. Megéled rajtam keresztül önmagadat. Uram, én a te eszközöd vagyok, és úgy hajlíts, mint az ifjú fát, kedvedre, hogy te mindent mit elgondoltál itt a Földön, kedvedre létrejöjjön. Csak szólj Uram, és megteszem azt neked, hogy a Föld minden lakója téged dicsérjen az égben. Áradj le ránk, és mi néked táncolunk, énekelünk idelent. Uram jöjj le közénk, légy velünk úgy, mint a szülő mikor elmegy a gyermekéhez. Uram, vigasztalj minket és taníts, hisz te vagy nekünk minden reménységünk. Fejleszd és erősítsd hitünket. Uram, ne fáradj bele, hogy gyermekeid idelent nélküled olyan elesettek. Uram, te vagy a vigaszunk, a hitünk, a reménységünk, hogy mindig jelen vagy, hogy az úton el ne vesszünk. Uram, mutasd az irányt és segítsd, hogy mindig égjen szívünkben a láng, ami mutatja a helyes irányt feléd. Uram mit tegyünk, amikor nagyon hiányzol nekünk? Jöjj le uram, és légy itt velünk.