A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

Imák a szeretet negyedik napján

Írta: Ursinyi Julianna Ágnes

Ó Uram, Istenem a szívedig emelj fel engem. Hallgassam dobogását, mit mond nékem. Uram engedd nékem hallani szavát szívednek. Uram kétségek között töltöm a létem. Mondd meg hát, kit szeressek, az eget vagy a földet? Kivel kit csalok meg? Uram, engedd hallani szíved dobogását, mondja el nékem mi jó nékem?

Uram, engedd hinnem, hogy a szeretet melyet adsz, táplál engem és a mindennapokhoz erőt ad. Uram, ne hagyj engem bajaimban, gondjaimban őrlődni, légy velem mikor küzdök ellenségemmel. Uram, a harcot csak veled együtt nyerem meg, ha adsz nékem alázatot és én csendben maradok és hiszek benned, hogy a bajból melyben vagyok, ki mentesz.

Ámen.

-----

Ments ki engem Uram a szenvedésből. Ments ki engem Uram a küzdelemből. Adj nékem megnyugvást Uram a nehéz élethez. Oly mélyre zuhantam, nem tudom, hogyan jutok fel. Az élet torkán akadtam. Emelj fel Uram, nem leszek hálátlan. Benned bízok, mert engem az erőm elhagyott. Uram, te erős vagy, végy karjaidba, ringass engem, fogadj magadba. Ments meg engem a rossztól. Ments meg engem a bűntől. Rejts el engem Uram, magadba mindentől. Adj erőt, hogy felépüljek, és újra nevessek. Örömére legyek ennek a létnek.

Ámen.