A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

Köszönöm nektek!

Írta: Ursinyi Julianna Ágnes

Köszönet jár mindazoknak, akik az utamat segítették. Köszönet jár azért a hitért amely hozzám hozott, hogy megszabaduljatok testi és leki terheitektől. Köszönet jár mindazoknak, kik az utat keresték és egy-egy kezelés alkalmával rám bízták az életüket is. Köszönöm nektek, akik bíztatok bennem, ahogy én is bíztam Istenben. Bíztam abban, hogy elvezet végig az úton, addig ameddig az ember képes eljutni.

Így nyílt meg az utamon sok-sok kapu, egy-egy új világ, ahová beléphettem és titeket is beengedhettelek. Köszönet jár mindazoknak, kik követtek engem, így nem voltam egyedül az úton. Az életem olyan volt mint a rózsabimbó. Lassan nyíltak a szirmai Isten ragyogásától, és most kinyílt rózsaként tündöklöm. Elértem a teljességet, és ezt a csodálatos állapotot már nem veheti el tőlem senki. Adhatom az Örök Életet mindazoknak, kik szintén keresnek valami többet, szebbet, tökéletesebbet a földi életen túl, amely örök. Sokan feláldozzák drága idejüket és energiájukat azért, hogy elnyerjék az Örök Életet. Tudva azt, hogy ebben a rövid életben kell megtenni mindent, az Örök Életért. Az én munkásságom a ti hitetek által válhatott teljessé. Köszönöm nektek!