A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

Mondj Igent!

Írta: Ursinyi Julianna Ágnes

Égi üzenet 2015. 06. 10.


Eljött az idő, hogy felismerd mind azt a sok információt, mely nap mint nap árad rád, mely téged egész életedben befolyásol. Ezek az információk megzavarnak vagy megnyugtatnak téged, de azt hogy mit tegyél és merre haladj tovább azt nem mondják meg. Imádkozhatsz egész életedben, és hiheted azt, hogy az a sok ima megmentett téged, ha még azt sem tudod, hogy merre halad a világ.

Csak visz az ár és te nem emeled fel a fejed, hogy megnézd a világot. Vizsgáld meg magad, mérd fel a fejlődésedet, hogy hol tartasz. Ismered fel, hogy te magad vagy a világ, és önmagadat kell megváltoztatnod. Ne azt nézd hogy a másik mit mond az ő világáról. A te világodat tárd fel magadnak, hogy megértsd a nagyvilágot és haladj vele. A múltról alkotott emlékeid segítenek abban, hogy meglásd a világ hogyan halad és fejlődik.

Rég elhagytuk a múltat és sokan még mindig megkapaszkodnak egy képben, egy hamis ideában melyet fenn szeretnének tartani. El kell már engedni azt a gyökeret, mert az élet árja halad tovább. Engedd, hogy vigyen magával egy szebb és jobb jövő felé. Engedd be magadba az új időknek a szelét, hogy megtisztítson téged a múlt terhétől. Ne mondj nemet mert lehet, hogy eddig is kizártad magad az életből, a világból. A nem szóval megtagadod a létezés létét magadtól. Mondj már igent és tiéd lesz a világ, tiéd lesz az élet, tiéd lesz a bőség. Tiéd lesz az áldás amely ránk hull, hogy fürödj mind abban a jóban ami az embernek jár. Mondj igent az életre és meggyógyulsz.

A te lelked beragyogja a Fény mely ott vár az ablakod előtt. Mondj igent és a lényed megnyílik, és a legtisztább, legszentségesebb erő, az Ős Erő, elhozza neked a fejlődést. Elhozza neked a Szellemed magasabb szintre lépését. Mondj igent és győzd le az anyagot melyből a tested létezik. Ne engedd meg neki a fájdalmat, a szenvedést, mert az anyag az, mi téged vissza tart a fejlődéstől. Az anyag fél, hogy a Szellemi fejlődésed által ura leszel a testnek és nem tud téged a mélységben tartani. Nem akarja hogy felül emelkedj rajta, hogy megengedd magadnak a jólétet, a boldog és egészséges életet.

Fogadd be magadba a Magba beáradó erőt, mely elhozta a világ felemelkedését. A Mag hasad tovább és a fejlődés lehetősége itt van. A szemeddel nem látod, mégis itt van, mégis történik. Ha nem érzed a változást, akkor kezd el a bensődet kinyitni és megérzed az új létnek a szelét. Lehet, hogy oly sok nemet mondtál már eddig, hogy nem tudod magad kinyitni az új létnek. Ez nem lenne jó, mert aki nem tud megnyílni a változásnak az örök mélységbe veszik. Még van idő, hogy tegyél önmagadért, és mondd el ezt azoknak is, akik először szintén nemet mondtak, mert te már igent mondtál és érzed a csodát a testedben, a lelkedben, az egész lényedben.

Az ami ide a magba beárad az benned is ott van, az az ősi tiszta erő, csak nyisd meg magad neki és egyesülj vele. Nincs benne törvény. Nincs benne korlát. Nem szab határt a boldogságnak, a Szellemi fejlődésnek és az egészséges életnek. A teljes boldogság az, amit elhoz. Már megállíthatatlanul árad be a Magba, és a Mag amely a világot magába öleli, széthasad. Így jön el végre az ember megdicsőült léte. Többé senki nem nyomorgat senkit. Nem lesz több és kevesebb, mert a boldogság és a szeretet lesz az ami fontos. Megszabadulsz a Démonjaidtól mert a sötétségnek vége. Mindent beborít a fény. A Napnál is vakítóbb fény. Mondj igent és fogadd be te is magadba az új életet mely már elkezdődött. Nem kell megtagadnod a hitedet, a vallásodat, hozd magaddal azt is.