A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

Hírlevél

Ha feliratkozol a hírlevélre, értesíteni fogunk az új információkról, az új tanításokról és eseményekről.

Írd be a nevedet és az email címedet, majd kattints a "nem vagyok robot" melletti négyzetre, végül nyomd meg a feliratkozom gombot!

Adatkezelési Tájékoztató

Felhasználási feltételek

 

1. A honlap tulajdonosa: Ursinyi Julianna Ágnes egyéni vállalkozó. A honlap a Mediacenter szerveréről üzemel.

 

2. A honlap azzal a céllal jött létre, hogy betekintést nyújtson a tulajdonos spirituális gyógyítói és tanítói munkásságába. Hasznos információkkal, ötletekkel szolgáljon az egészséges életmód megvalósításához, és segítse az olvasók spirituális fejlődését.

 

3. A honlapon található információk jóhiszeműen kerültek felhelyezésre, és a szerző magánvéleményét tükrözik. A honlapon található információk kizárólag csak tájékoztató célt szolgálnak. A tájékozódáson kívüli egyéb célok érdekében nem lehet ezen információkra építeni. Tehát nem minősülnek szaktanácsadásnak, nem helyettesítik a szakszerű orvosi ellátást. Az információk pontosságára, teljességére a tulajdonos nem vállal garanciát.

 

4. Az egészségeddel kapcsolatos kérdésekben mindig konzultálj az orvosoddal, a sürgős esetekben azonnal vedd fel a kapcsolatot a sürgősségi betegellátás körzetileg illetékes szerveivel.

 

5. Felhívjuk a figyelmedet, hogy a honlap tartalma felnőtteknek szól. Tizenéveseknek a honlap használatát szülői felügyelet mellett javasoljuk.

 

6. A tulajdonos fenntartja magának a honlapon található információk előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát. A tulajdonos nem garantálja, hogy a honlapon elérhető információ midig napra kész lesz.

 

7. A Te saját felelősséged, hogy helyesen és megfelelően értelmezd azokat az információkat, amelyeket a honlapon a rendelkezésedre bocsátunk. Honlapunk egyes információi, különösen a hozzászólások a blogbejegyzésekhez, származhatnak tőled, vagy más felhasználóktól is. Ezekért az adatokért, mint ahogy bármilyen más - akár tőlünk, akár mástól származó – a honlapon megjelenő információnak a felhasználásából eredő esetleges károkért, vagy hátrányokért semmiféle felelősséget nem vállalunk.

 

8. Honlapunk használatakor elfogadod a fentiekben felsorolt feltételeket, melyeket időről-időre megváltoztathatunk. Felhívjuk a figyelmedet, hogy a honlap alján a Felhasználási feltételek hivatkozásra kattintva megtekintheted az aktuálisan érvényes feltételeket. A leírtak ismeretét és elfogadását a honlap használatakor természetesnek vesszük, elvolvasásuk elmulasztása nem képezheti semmilyen hivatkozás alapját.