A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

Hírlevél

Ha feliratkozol a hírlevélre, értesíteni fogunk az új információkról, az új tanításokról és eseményekről.

Írd be a nevedet és az email címedet, majd kattints a "nem vagyok robot" melletti négyzetre, végül nyomd meg a feliratkozom gombot!

Adatkezelési Tájékoztató

Egyéni Spirituális Gyógyítás

Akár telefonon vagy skype-on keresztül is!

Az Egyéni Spirituális Foglalkozásokon csak Veled foglalkozom személyesen. Helyreigazítjuk a tested problémáit, hogy egészséges légy. Foglalkozunk a lelkeddel, hogy megszabadulj a jelen életed, és az előző életeid terheitől, hogy harmonikusak legyenek a kapcsolataid, hogy kiegyensúlyozott és sikeres legyél az élet minden területén.

Bővebben...

Átok, mágia, szerelmi kötés feloldása

Tapasztaltál már olyat, hogy egyszerre csak semmi sem sikerül? Maguktól leesnek tárgyak, az üres szobában furcsa zajok keletkeznek? Ma már a tízedik autó vág eléd hirtelen? Hirtelen nem megy be a boltodba egy vevő sem? Megmagyarázhatatlan, „nem létező” fájdalom vagy betegség tört ki rajtad? Ilyenkor lehet élni a gyanú szerrel, hogy mindez nem véletlen!

Bővebben...

Sorselemzés, sikerprogramozás

Szoktál jósoltatni? Mi lenne, ha nem csupán megvizsgálnánk a jövődet, hanem aktívan alakítanánk is? Nem tudsz kilábalni egy adott élethelyzetből? Ha Te is akarod, van megoldás.

Bővebben...

Beavatások

Te álmodsz engem vagy én álmodlak téged? Keresed a szellemi vezetőt? Keresed a Mesteredet? Lehet, hogy megtaláltad! Mindig is érdekelt az ezotéria, a misztika? Keresed Istent? Keresed az utad? Keresel egy magasabb szintű világképet? Rájöttél, hogy többről szól az élet mint amit az anyagi világ kínál? Szeretnél fejlődni szellemileg? Szerenéd megvalósítani önmagad? Jó helyen jársz!

Bővebben...

Párkapcsolati terápia

Nem tudsz kapcsolatot teremteni? Nem úgy működik a párkapcsolatod ahogy szeretnéd? Nem találod meg a párkapcsolatban amit keresel? Nem érted hogy a párodnak mi a problémája veled? A spirituális párkapcsolati terápia neked is segíteni fog.

Bővebben...

Újra csúcsformában lehetsz a lélekgyógyítás után

Mi az a lélek?

A lélek a teremtő Istenünknek egy kicsi része. Isten, amikor teremteni kezdett önmagából vett el, így formált különálló fénygömböket, és így teremtette a mi lelkeinket is. A lélek önállóan gondolkodik, önálló tudattal rendelkezik. Attól a pillanattól kezdve, hogy kivált Istenből elkezdett másképp gondolkodni, de őrzi isteni mivoltát.

Bővebben...

Az idő lebontása

Ezzel a kezeléssel elkezdődik a sejtjeid megtisztulása az elődeid emlékeitől. Kimosódik az emlékük és te elkezdesz te lenni, ami még nem voltál. Nem is ismered magad igazán mert eddig mindenki benned élt és ők határozták meg a tetteidet, gondolataidat, félelmeidet korlátaidat.

Bővebben...

A belső dimenziók felnyitása

Az Univerzum öt dimenzióból áll, és mivel minden kicsi azonos a naggyal ezért bennünk is öt dimenzió van. Testünk részei más-más dimenzióban vannak. Mind az öt dimenzióban van egy-egy teljesen egyedi, különálló világ. Ha belenézel lélekszemmel egy önálló világot találsz, és a motívumokból következtethetsz az adott testrészhez tartozó funkció minőségére. A bensőnkben lévő világok állapotától függ az életünk minősége.

Bővebben...