A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

Hírlevél

Ha feliratkozol a hírlevélre, értesíteni fogunk az új információkról, az új tanításokról és eseményekről.

Írd be a nevedet és az email címedet, majd kattints a "nem vagyok robot" melletti négyzetre, végül nyomd meg a feliratkozom gombot!

Adatkezelési Tájékoztató

Jogi nyilatkozat

Ursinyi Julianna Ágnes Spirituális Mester Jogi Nyilatkozata

 

1. Tájékoztatlak, hogy nem rendelkezem semmilyen orvosi vagy gyógyszerészi képesítéssel, ezért a Magyarországon hatályos jogi szabályozások értelmében nem használhatom a „gyógyítás” kifejezést a tevékenységem megnevezésére. Az a tevékenység, amelyet végzek, "spirituális gyógyítás" ("spiritual healing") néven vonult be Magyarországon és külföldön egyaránt a köztudatba. Ezt a megnevezést a világon több ezer személy így használja. Ezért használom a tevékenységem megnevezésére a "spirituális gyógyítás" kifejezést. A tevékenységem megnevezésében és az ursinyijulianna.hu honlapon szereplő „gyógyítás” kifejezés kizárólag a „spirituális gyógyítás” vagy a „szellemi gyógyítás” kontextusban értelmezendő.

 

2. Kérlek, vedd figyelembe, hogy én orvosi értelemben nem gyógyítok és az egészségügyi állapotoddal kapcsolatban nem állítok fel semmiféle diagnózist, és nem javaslok semmiféle gyógyszeres vagy egyéb terápiát.

 

3. A foglalkozások alkalmával metafizikai síkon tudok segíteni a testi vagy lelki gyógyulásodban. Én gyermekkoromtól tisztánlátó vagyok, átlátom a tér és az idő belső dimenzióit. Asztrálisan, energetikai szinten végzek helyreigazításokat a testben, a lélekben és a szellemben. A foglalkozások alkalmával nem én gyógyítok, Isten tevékeny ereje segít neked megszüntetni a problémák okait és beindítani a test öngyógyító folyamatait.

 

4. Kinyilatkoztatom, hogy a tevékenységem során használt technikákat nem én találtam ki és nem tanfolyamon tanultam. Minden spirituális gyógyítási technika, amelyet használok és tanítok, az Örökkévalótól származik. Minden egyes technikát mély meditatív állapotban kapok Istentől, gyermekkorom óta.

 

5. A tevékenységemet azért folytatom mind a mai napig, mert azoknak az embereknek a nagy többsége, akikkel foglalkozom, pozitív eredményről számol be.

 

6. Kérlek, vedd figyelembe, hogy az általam tartott spirituális foglalkozások nem helyettesítik a professzionális orvosi ellátást és a pszichológiai kezelést. Az ott elhangzott információk nem minősülnek szaktanácsadásnak. Én a spirituális foglalkozásokat a szakorvosi ellátás kiegészítéseként ajánlom a számodra. Ezért kérlek, hogy a spirituális foglalkozások közben, és utána is folyamatosan konzultálj a kezelő orvosoddal.

 

7. Az egészségügyi állapotodért, a gyógyszeres kezelésedért, és minden egyéb szakorvosi ellátásodért kizárólag Te vagy a felelős.

 

8. Amennyiben részt veszel az általam tartott Ezoterikus Klub foglalkozásokon, és meghallgatod a szellemi út filozófiájáról és a spirituális gyógyításról szóló tanításaimat, kizárólag a Te felelősséged, hogy az ott elhangzottakat megfelelően és helyesen értelmezd, az ott tanult spirituális gyógyítási technikákat a fent leírt irányelvek alapján alkalmazd. Az Ezoterikus Klub foglalkozások felnőtteknek szólnak, tizenéveseknek a részvétel szülői felügyelet mellett engedélyezett.

 

9. Minden spirituális tanítás, ami elhangzik a foglalkozásokon az Örökkévalótól, Istentől származik, én változatlan formában adom tovább a számodra, abból semmit el nem veszek és nem teszek hozzá semmit.

 

10. Az egyéni vagy csoportos spirituális foglalkozásokon, vagy az Ezoterikus Klub foglalkozásokon való részvétel a fentiek megértését és elfogadását jelenti.