A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

Hírlevél

Ha feliratkozol a hírlevélre, értesíteni fogunk az új információkról, az új tanításokról és eseményekről.

Írd be a nevedet és az email címedet, majd kattints a "nem vagyok robot" melletti négyzetre, végül nyomd meg a feliratkozom gombot!

Adatkezelési Tájékoztató

A valódi jelentés

 

A betűk, a számok, az ételek, a vércsoportok, a színek és a kövek rezgéseinek eredeti értelmezése. Ez az a könyv, mely olyan titkokat tár fel, amelyekről eddig még soha nem olvashattunk. Ez az a könyv, melyet kíváncsisággal olvashatnak azok, akik még csak ezután indulnak el a tudás ösvényén. Ez az a könyv, melyet felismeréssel olvashatnak, azok a látók és gyógyítók, akik már az ösvényen járnak és szeretnének még magasabb tudásszinten tevékenykedni. Ez az a könyv, amelyből megtudhatjuk a betűk, a számok, az ételek, a vércsoportok, a színek és a kövek erejének eddig rejtve maradt titkait. Ez a te könyved.

Virrasztok a világ felett

 

Eljött az ideje annak, hogy megtudd, mi az a Grál-kehely és hol találod... Eljött az ideje annak, hogy kiderüljön a Rózsakeresztesek eddig féltve őrzött titka... Eljött az ideje annak, hogy megérthesd, felismerd és értelmezd a Biblia kódolt szövegének valódi tartalmát... Eljött az ideje annak, hogy a szerző negyvenöt év hallgatás után megossza veletek Jézus, Isten és az Atya tanításait, hogy feltárja az emberi test legbensőbb titkait, és a testen túli világok legrejtettebb dimenzióit. Új időszámítás kezdődik: az Emberiségért és Érted... Megérted?

Alászálltam poklotokra

 

Szennyező gondolat...

Hogy lesz vége az egésznek?

Pusztító őrület rabja, ki az ki az örömöket hajszolja,

irigykedve néz mások boldogságára.

Boldogság?

Az nem vígalom, Isten jár vele az úton.

Nyugalom öleli, hogy az öröklétet megleli.

Az utolsó lépések

 

Nem vezetnek már a nagy célok. Igaz, soha nem is tudtam további utamat. A hit vezetett tovább, hogy el tudjam érni azt a parányi pontot, ahol a fájdalom megszületett, azt a pici hasadékot, ahova még betörtem, hogy felfedjem minden emberben a magot, ahová Isten elrejtette magát. Áttörtem a világok hasadékain Istent keresve, és behatoltam, nem törődve azzal sem, hogy elégek attól, amit ott találok, de mindig csak egy újabb világ várt, és végül Isten magába ölelt, ahogy a reggeli fény átöleli a világot. Így váltam eggyé a Mindenséggel, hogy én is ott legyek minden hajszálrepedésnél, ahol fájdalom születik, ahol a sebet begyógyíthatom, hogy teljes fényével tudjon ragyogni mindenki, minden ember, és adja tovább a fényt, a gyógyító erőt.


Hogy célomat elérjem, a szeretetet vezetett, mert tisztelem az embert. Az életet, a világot, a Létet, és azt szeretném, hogy vegyél részt te is ebben. Gyere velem ezen az Úton, nehogy lemaradj! Az út már elő van készítve. Mindent megtettem, amit megtehettem, amit tudtam, adtam, amit kaptam, adtam. Minden tőlem telhetőt átnyújtottam. Magamnak semmit sem hagytam, sem emléket, sem örömöt, mindent odaadtam a világnak. Így élek életem végéig, mert Istent is odaadtam, őt sem tartottam meg magamnak. Így hozzatok ítéletet felettem. Ha majd elmegyek, nem viszek semmit sem magammal, itt hagyok mindent nektek.


Ti gondolkodjatok el azon, hogy kell-e nektek az én örökségem. A kapukat nyitva hagytam, hogy ti is így jöjjetek mögöttem. Így majd nem vádolhattok, hogy megőriztem magamnak bármit is, mert ti sem hoztok el majd semmit, adni fogtok, mint ahogyan én adtam, hogy a világ őrizze a sok ajándékot. Ahová megyek, ott őrzök meg majd mindent magamnak, mert az maga lesz az Öröklét. Itt nem változtat semmit a lényegen.

77 kérdés és válasz a misztikáról

 

Egy kis háttéranyag a misztikáról.

Julika meséi

 

Gyönyörű versek és mesék.

Isten testvérei

 

Ez a könyv a teremtő Istenünkön túli világról szól.

Az élet bibliaja

 

Ez a könyv a lélekről a léleknek szól.

Az élet bibliája II.