A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

Hírlevél

Ha feliratkozol a hírlevélre, értesíteni fogunk az új információkról, az új tanításokról és eseményekről.

Írd be a nevedet és az email címedet, majd kattints a "nem vagyok robot" melletti négyzetre, végül nyomd meg a feliratkozom gombot!

Adatkezelési Tájékoztató

Párkapcsolati terápia

Nem tudsz kapcsolatot teremteni? Nem úgy működik a párkapcsolatod ahogy szeretnéd? Nem találod meg a párkapcsolatban amit keresel? Nem érted hogy a párodnak mi a problémája veled? A spirituális párkapcsolati terápia neked is segíteni fog.

Hogyan működik a Spirituális Párkapcsolati Terápia?

Isten azt szeretné, hogy mindenki szeretetben, boldogságban és harmóniában éljen. Minden embernek szüksége van társra. A párkapcsolatban teljesedik ki az ember léte. Az ember a párkapcsolat által fejlődik a leginkább. Isten rendelte így. Minden ember alapvető szükséglete, hogy folyamatosan megélje azt a boldogságot, amit egy harmonikus párkapcsolat nyújthat. A boldog együttlétek összekapcsolják az embert az Univerzum lüktetésével, a világmindenség Forrásával.

Ha mindezt valami oknál fogva nem tudod teljességgel megélni, megkeressük hogy mi lehet a probléma. Lehet, hogy nem megfelelő mintákat tárt eléd ez a világ és csak a tudatodban kell valamit tisztázni. Lehet, hogy a dolognak lelki okai vannak. Lehet, hogy olyan fizikai problémáid vannak, amik hátráltatnak.

Én tisztánlátó és szellemi gyógyító vagyok. Én a testet, a lelket, a szellemet, és a tudatot holisztikus módon, egyetlen egységként kezelve közelítem meg. A foglalkozás alatt feltárjuk, hogy mi akadályoz a kapcsolat teremtésben. Megvizsgáljuk, hogy miért tartanak rövid ideig a kapcsolataid. Megvizsgáljuk, hogy miért nem találod meg a párkapcsolatodban azt, amit keresel. Szükség szerint megvizsgálom és gyógyítom a lelked. Vissza nyúlhatok az előző életeidbe is, hogy feloldjunk egy régi traumát. Abban is tudok segíteni, ha valamilyen testi probléma akadályoz. Abban is nagyon sok embernek segítettem már, amikor a gyermek fogantatása körül volt valamilyen probléma.

Teljes a diszkréció!

Telefonálj bátran! A bejelentkezéskor nem szükséges elmondanod, hogy milyen gyógyítást szeretnél kérni, elég ha nekem mondod majd négyszemközt. Egyéni Spirituális Gyógyításra kell bejelentkezned. A további információkat itt találod:

Egyéni Spirituális Gyógyítás