A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

Hírlevél

Ha feliratkozol a hírlevélre, értesíteni fogunk az új információkról, az új tanításokról és eseményekről.

Írd be a nevedet és az email címedet, majd kattints a "nem vagyok robot" melletti négyzetre, végül nyomd meg a feliratkozom gombot!

Adatkezelési Tájékoztató

Sorselemzés, sikerprogramozás

Szoktál jósoltatni? Mi lenne, ha nem csupán megvizsgálnánk a jövődet, hanem aktívan alakítanánk is? Nem tudsz kilábalni egy adott élethelyzetből? Ha Te is akarod, van megoldás.


Mit gondolsz, szabad akaratunk van, vagy eleve minden el van rendelve?

Ahhoz, hogy ezt a kérdést megválaszoljuk, először vizsgáljuk meg, hogy mit jelent az a fogalom, hogy az „embernek a sorsa”. A sors tulajdonképpen egy hatalmas intelligens energia mátrix. Egy istenség, de nem azonos az Úrral, a Teremtővel. A Sors Istene betölti az egész Univerzumot. Minden léleknek számon tartja a fejlődését és a cselekedeteit. Egy-egy leszületéskor mindig olyan életutat, feladatot, megpróbáltatásokat kap a lélek amilyen a további fejlődéshez szükséges. A Sors Istene mindig kiegyenlítésre törekszik. Például, ha most bántunk valakit, akkor majd azt is meg kell tapasztalni, hogy milyen áldozatnak lenni. A Teremtő Isten minden léleknek végig gondolta az útját. Fentről nézve minden megtörtént már. Ezért létezik a jövőbe látás. A Teremtő Istennek „csak a gondolatai vagyunk”, és eljátsszuk az ő forgatókönyvét. Ezért hiába vágyunk teljesen más életre, csak azokat tudjuk megélni, ami „meg van írva”. Nagyvonalakban erről szól a sors és a karma.

Hol van a szabad akarat?

Szabadon eldönthetjük, hogy a kapott sorsot hogyan éljük meg. Ugyanazt a történést megélhetjük lázongva vagy könnyedén. Eldönthetjük, hogy tanulunk-e az első figyelmeztetésből vagy megvárjuk a többit. Ha valamit rosszul teszünk, vagy nem jó irányba megyünk, akkor a sors istene először szelíden figyelmeztet, ha nem reagálunk, akkor ad egy pofont. A Teremtő nem kívánt senkinek szenvedést. Azt magunknak okozzuk, vagy előző életek vagy a jelen élet traumáinak a következménye. A szenvedés vagy a jólét nagyrészt a saját elménkben dől el. Rajtunk múlik. Nincsenek jó és rossz dolgok. Igazság sincs, mert az nézőpont kérdése. Csak ok és okozat van. Az Atyának mindegy hogy öt élet alatt tanulunk meg egy életre való leckét, vagy egy élet alatt fejlődünk ötéletnyit.  Itt a Földön a fejlődés a lényeg, de emellett Isten azt szeretné, hogy az életedet szeretetben, jólétben és harmóniában éld meg.

Ha ez nálad nem így van, akkor érdemes megvizsgálni az életedet!

Először számmisztika segítségével megnézem, hogy a tulajdonságaid azonosak-e a neked meghatározottakkal. Ez a születési időpontodból mindjárt kiderül. A számok elmondják a jellemedet, képességeidet, hajlamaidat. Megvizsgálom, hogy szinkronban vagy-e a sorsoddal. Ez kiderül a beszélgetésből is, de a test is vetít képeket, melyekből kiderülnek a problémák.

Ilyen probléma lehet, ha nem a megfelelő időpillanatban születik valaki (Pl.: koraszülés, elhúzódó szülés, beindított szülés). Ilyenkor az ember „az út mellet megy”, nem az úton. Másik gyakori probléma, amikor valamilyen megélt sokkhatás következtében megáll az életidő. Mindkét említett jelenség sikertelenséget, tehetetlenséget okoz. A tested és lelked által vetített képekből kiderül, hogy milyen tendenciák alakítják a jövődet.

Van lehetőség változtatni a sorson!

Vissza tudok menni az időben, és ki tudom igazítani a születés pillanatát. Ki tudlak mozdítani a kilátástalannak tűnő élethelyzetből azáltal, hogy elindítom az álló időt, elhozlak a saját idődbe. Megkeressük az életfeladatodat, hogy annak tudatában élj, így nem ütközöl majd falakba. Adott esetben van lehetőség más életprogram lehívására is, ha az adott személy képes az eddigi életének a megértésére, megtanulta belőle a leckét, és képes magasabb tudatszintre emelkedni. Bizonyos esetekben, ha valamilyen végzetes eseményre van kilátás, megnézem, hogy mi történne, és azon az eseményen átvezetlek, átírjuk azt a sorsot. Erre a legtöbbször ad engedélyt az Univerzum, mivel nem az a cél hogy idő előtt meghaljon valaki, hanem hogy minél többet tapasztaljon.

Zsolt esete

A fentiek megértése céljából leírnék egy konkrét esetet. Volt egy Zsolt nevű fiatalember, aki azzal jött hozzám, hogy nem működik az élete, nem működnek a kapcsolatai, semmi sem sikerül. Visszamentem vele a születéshez. Azt láttam, hogy az anyja ragaszkodott egy bizonyos orvoshoz. Az orvos viszont szabadságra készült és ezért két héttel hamarabb elindította a szülést. A fiú megszületett, nehézkesen elvégezte az iskoláit. Felnőttként alig-alig kapott munkát, nem tudott kapcsolatot teremteni, a szerelmi élete sem működött elég jól. Belenéztem a sorsába, és azt láttam, hogy mostanra már saját vendéglátó vállalkozásának kellene lenni. Ilyen esetben nagy erővel ki ragadom a finom-fizikai testmást a mellékes idősíkból és belehelyezem a saját valódi idősíkjába.  Zsolt eljött néhány kezelésre. Hamarosan tudott párkapcsolatot teremteni, kapott állást elindult az élete. Két évvel később saját vállalkozást tudott indítani. Örül az életnek.

 

Te se nyugodj bele, ha rosszul működik az életed!

Az életet kell élni, nem a szenvedést. Merj segítséget kérni! Kérj időpontot most, lehet hogy később elfelejted!

Bejelentkezés: a 30/346-4883 -as számon munkaidőben 10:00-12:00-ig és 14:00-18:00-ig

Helyszín: Budapest VI. Király u. 82. Félemelet 5. (10-es kapucsengő) vagy Ádánd József Attila u. 11. (Siófok mellett)

Az Egyéni Spirituális Foglalkozások díja egységesen 10.000 Ft alkalmanként.

Az Egyéni Spirituális Gyógyításról bővebben itt olvashasz.