A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

Hírlevél

Ha feliratkozol a hírlevélre, értesíteni fogunk az új információkról, az új tanításokról és eseményekről.

Írd be a nevedet és az email címedet, majd kattints a "nem vagyok robot" melletti négyzetre, végül nyomd meg a feliratkozom gombot!

Adatkezelési Tájékoztató

Üzenet küldése


Linda
Sok dolog érdekel és sok mindenben hiszek, de nem feltétel nélkül bármiben. Vegyes érzésekkel indultam a megbeszélt időpontra Juliannához, sok gondolat kavargott a fejemben. Azt eldöntöttem, hogy konkrét dolgot nem mondok, meglátom mi sül ki az egészből információk nélkül. :) A születési évemet/hónap/nap mondtam el és hogy kicsit úgy érzem megrekedtem az életben, nem tudom merre tovább (30 múltam pár éve). Aztán belecsaptunk a közepébe... Az első hűazanyja érzés akkor ért, amikor Julianna azt mondta, hogy valami idegen dolog, lény van körülöttem, aki a lelkemet "molesztálja". Mondtam neki, hogy igen, nagyon sok visszatérő "Ufós" álmom van és ezek alatt az álmok alatt rettenetesen félek és utána is amikor sikerül felkelnem. (Egyébként nem nagyon érdekelnek az ufók, nem foglalkoztam soha túlzottan ezzel a témával, csak annyit mint bárki más szerintem. Nem vagyok ufó fanatikus, vagy ilyesmi!) Szóval valami kínai szerű idegen lény, lények voltak a lelkemre tapadva, akik nem tudom mit akartak, mit csináltak velem, csak azt tudom, hogy tényleg voltak valós félelmeim egész életemben, ufóktól, szellemektől, ami viccesnek tűnhet és gyerekesnek, de ha valaki nap mint nap félelmekkel éli az életét, az tudja miről beszélek. Julianna felszabadította a lelkemet, ezentúl nem lesznek hatással rám ezek az idegen dolgok. Kíváncsian várom ezek után hogy alakul az életem, merre tovább a kiteljesedett lelkemmel... Köszönöm szépen!

2015-02-05
Krisztina
Hála az internet adta lehetőségeknek tegnap rátaláltam a honlapjára, ami nagyon megtetszett és rendkivüli módon felkeltette az érdeklődesemet. A mai napon már videókat nézegetni is volt időm, így elkezdtem az első bemutatkozó filmet megnézni. Ekkor történt meg a csoda, mert már az elejen olyan elementáris erővel rám tört a sírás, hogy alig hallottam amit mond. Ez tartott egészen a videó végéig, kisebb megszakításokkal. Olyan érzes kerített a hatalmába, mintha hazaérkeztem volna. Mintha ezer éve nem látott Édesanyamat látnám viszont. Nagyon-nagyon szépen köszönom az élményt és a rengeteg tanítást, amit a többi videójában láttam. A fentebb emlitett videót amikor néztem az volt még az érdekesség, hogy a köldökénél fehér fényes gömböt láttam, ami a szép fehér ruhájánal is fehérebb volt és néha mintha elkezdett volna felfelé nyújtozkodni és ilyenkor hosszúkás formát öltött. Egyébként minden tárgy körül a szobájában fényességet láttam. Olyan érzesem van most, mintha az Isteni Szeretet költözött volna be az otthonunkba. Ezt megjegyezte a párom is és neki is sokkal jobb hangulata lett és azt mondta, hogy ma olyan vagyok, mint amilyen akkor voltam amikor megismert. Most is a síras folytogat, de nem bánom és nem tudom eléggé megköszönni Önnek amit ma kaptunk. Ön egy rendkívül értékes és roppant kedves ember. No és teljesen beköltözött a szívembe és egész lényembe. Még egyszer nagyon-nagyon szépen köszönöm, szép napokat kívánok és remélem mielőbb láthatom Önt! Isten Áldja Mely tisztelettel es szeretettel: Krisztina

2015-01-03
Mária

Csodák ... Évek óta élek Julianna, a Mester tanítása szerint. Rengeteg javulást, csodát tapasztaltam meg a kezdetek óta... Most már nem csak tanulni és gyógyulni, hanem dolgozni is oda járok. Azóta el sem tudom mondani, mi minden történt és mennyi mindent tanultam, tapasztaltam. Az emberek akik jönnek a kezelésekre olyan csodákat élnek meg, hogy amikor vége egy egy kezelésnek szinte nem akarnak el menni a Mestertől egyre több időt akarnak vele tölteni. Látom ahogy a daganatos betegeknek zsugorodik, majd teljesen elmúlik a daganata. Látom, ahogy egy hölgy térden állva a földre borulva, örömében sírva köszöni meg Istennek a segítségét, a szeretetét a leáradását a törődést. Ami valóban Isten, a Mester csak közvetít Isten és ember között. Ahogy a 7 éves kisfiú aki még nem aludt, nem beszél és nem szobatiszta, akiről az orvosok 2 éves korában le mondtak, hogy gyógyul és fejlődik. Aki már az első kezelés után jó ízűen elaludt, a kezelés után már nem pisil be. Az első nap amikor elhozták a szülei, félt nem akart bemenni, a következő kezelésre úgy érkezett, hogy nem várta meg amíg rá kerül a sor ő egyből nyitotta az ajtót és ment be ... Tudta, hogy neki nagyon jó ott bent. Szemmel láthatóan javul és sokkal nyugodtabb. Látom amikor az emberek akik a szellemi fejlődés miatt jönnek, és bekerülnek a különböző dimenziókba a beavatások során, olyan örömmel és elégedetten jönnek ki a Mestertől, hogy rám is átjön a belőlük áradó tiszta Isteni szeretet az Isteni Fény, engem is betölt az Isteni energia. Sokszor érzem, hogy annyi Isteni energia árad rám, hogy szinte izomlázzá alakul bennem, és aztán egyik percről a másikra friss erőre kapok. Mint aki nem csinált semmit olyan friss vagyok. Nem tudok elég hálát adni a Sorsnak, Istennek és a Mesternek azért amiért a közelükben lehetek nap mint nap. Velük, általuk élhetem meg mindennapjaim csodáit.... Nagyon sokáig szeretnék még így élni!!! Sok erőt és kitartást kívánok Juliannának a további munkálkodásához! Köszönöm Istenem! Köszönöm Julianna!


2014-10-12
Piri

Köszönöm, hogy Létezel és Léteddel visszahoztad gyermekeimet a Létezésnek!


2014-09-24
Zsigmond Attila

Kedves Julika! Már az úton Ádánd felé markolászott a szívem. Gondoltam, lehet, hogy ez lesz az utolsó Fény Ünnepem, furcsán szurdogált, nem éreztem túl jól magam. Nagyon tetszett az előadásodban, hogy külön kiemelted a félelmeket, a haláltól való félelmet és ezek rettenetes hatásait. Miután megkaptam tőled az áldást, a szívszúrásom köddé vált, de egy pillanat alatt, mintha nem is lett volna. Egész másképp érzem magam. Felszabadultságot éreztem a szívemben, mint amikor egy szikla kerül le az ember mellkasáról. Nagyon komoly élmény volt, köszönöm szépen. Üdvözöllek sok szeretettel: Attila


2014-09-14
Marika

Kedves Julika! Én nem igazán hittem ezekben a dolgokban, de mióta megismertelek és a segítségedet kértem, hogy a bátyám a kórházba van és beteg, a másik bátyám is beteg volt és most jobbra fordult az állapotuk. Tisztellek és egy annyira segítő kész aranyos vagy, hogy nekem találkoznom kell veled személyesen is. A hangod olyan, mint ha egy angyal szólt volna hozzám, még drága anyukámnak is említettem, neki is segítettél. Most el kell mennem hozzád és találkoznom kell veled. Tisztelettel:Marika


2014-09-08
Edit

Amióta csak megismertem Julikát, vágytam arra, hogy hozzá hasonlóan én is részesüljek Isten csodáiban, hogy nekem is megadasson, hogy Istent érezhessem, láthassam. Történt egyszer, hogy vakbélgyulladás gyanújával kórházba kerültem. Kértem Julika segítségét, mert akkor már jobban bíztam benne és Istenben, mint a „világi” segítségben. Nagyon kiszolgáltatottnak és elhagyatottnak éreztem magam, nem igazán értettem, hogy Isten miért hagyja, hogy ilyen helyzetbe kerüljek. Julika folyamatosan kezelt a távolból mialatt a kórházban voltam és mondta, hogy ne féljek, mert nem fognak megműteni. Ekkor megnyugodtam, hittem, hogy így lesz, de magányosnak éreztem magam és nagy fájdalmaim voltak továbbra is. Feküdtem a kórházi ágyon és akkor Isten megnyilvánult nekem olyan formában, hogy fizikailag, nyitott szemmel láthattam. Egy fehér felhő formájában jött el hozzám, áradt be az ajtón, majd fölém szállt és körbevett, mintha köd ereszkedett volna rám, de mégis fényből volt, nagyon tiszta fényből. Boldogság volt megélni ezt a jelenést és bizonyságot nyerni Isten létéről, szeretetéről, csodatévő erejéről. Meggyógyított és biztosított róla, hogy a legkilátástalanabbnak tűnő helyzetben, az utolsó pillanatban is képes jóra fordítani a dolgok menetét, hiszen számára nincs lehetetlen, nem hagyja cserben a benne bízókat! Köszönöm Istennek, hogy megtapasztalhattam erejét! Köszönöm, hogy elvezetett Julikához, aki utat mutatott számomra, amelyen immár 10 éve járok! Így teljes az életem, hogy Isten tanításait követhetem, részesülhetek benne Julika által. De erre a csodára, amit 2006. július.29-én átéltem mindig úgy fogok gondolni, mint a legszentebb pillanatra, a legnagyobb kegyre, amivel Isten megajándékozott! Köszönöm Istenem! Köszönöm Julika!


2014-07-05
Antal

Kedves Julianna Ágnes! Örömmel töltött el hogy találkozhatunk a fényünnepen. Köszönöm a találkozás lehetőségét. Úgy érzem fontos a mielőbbi viszontlátás. Remélem ami késik nem múlik és helyrehozható.


2014-01-10
Évi

Kedves Julianna köszönöm szépen az égieknek ,hogy rád találtam keresem a helyem nem találok szavakat a meghatódottságtól . Kivánok neked minden JÓT ÁLDÁS -ÁLDÁS - ÁLDÁS


2013-10-11
Tünde

Kedves Julianna! Varázslatos a tudás amivel rendelkezel, csak csodálni tudlak. Most hallgattam végig az előadásaidat , csodálatosak , nagyon érdekesek. Én nemcsak hiszem , hanem tudom , hogy minden így létezik és van ahogy eljuttattad hozzánk .Valahogy mindig is így éreztem. Én is nagy nehézségekkel küzdöm és lelkem óriási hullámvasúton száguld egy bizonyos ideje, amit már nagyon vágyom , hogy a bennem nagyon elcsúszott dolgok végre a helyükre kerüljenek. Úgy érzem jelenlegi helyzetembe belekényszerítettek , nem én választottam. Szeretnélek meglátogatni és a gyógyításod részesévé válni. Minden tanítványodnak gyógyult páciensednek , boldogságot kívánok és hitet , hogy kitartással el, is jusson a teljességbe. ÁLDÁS!!


2013-01-10
 
Powered by Phoca Guestbook