A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

A derékba tört Fénytest

Írta: Ursinyi Julianna Ágnes


Mi a célja Istennek a nagy Fény csatornával?

Isten az emberi test lényének a mélységébe engedett betekintést nyerni 2014. 06. 29-én délután. Alig merem leírni a látottakat. Először a tanítványok elé tártam, mert szerettem volna látni, hogy ők is döbbenten állnak-e Isten tanítása előtt. Közben elkezdtem a távolból megpróbálni a helyreigazítást, hogy egyáltalán helyre lehet –e igazítani Isten cselekedetét, amit az emberen elkövetett mielőtt letaszította volna az anyagba.


Kezdetben az ember gyönyörű Fénytestet kapott, benne a lélekkel. A Fénytestnek Isten gyönyörű testformát alkotott. Egy ideig így éltünk boldogan Isten világában. Aztán jött a nagy lázadás. Akik Lucifer párjára álltak, azokat Isten letaszította az Univerzumba. Mielőtt letaszított volna bennünket, Isten a Fénytestet derékban ketté hajtotta. A fejet és a vállat áttolta a két láb között hátrafelé. Majd letaszított bennünket az Univerzumba. Ezáltal Isten Fénye, amely eddig táplálta a Fénytestet, nem tudott kellőképpen beáramolni a Fénytestbe. Az életkötél is megcsavarodott. Láttuk, hogy az állatok esznek. Nem volt elegendő energiánk Istentől, ezért mi is elkezdtünk táplálkozni az anyaggal. És szép lassan az idők során a testünk besűrűsödött olyanná, mint az anyag. Így jutottunk idáig.


Most Isten nagyon nagy kegyben részesíti az embereket. Megmutatta, hogy hogyan lehet helyreigazítani az egykori gyönyörű Fénytestet. Egyelőre azoknál lehet megcsinálni, akik már sokszor voltak kezelve a Fénnyel, és már elég „laza” a fizikai testük. A fénytest eddig nem töltötte be a fizikai testet, ezért van oly sok fájdalom érzet a testben. Ezért is görnyed meg az ember idősebb korára. Ezért van a testnek halál. Mindig csak a fénytest és a lélek éli túl, ők az örök életűek.


Most Isten óriási kegyelemben részesíti az emberiséget. A Fénytest végre felállhat az emberben. Ezért nyitotta meg Isten a nagy Fénycsatornát 2014. Július 1.-én. Isten utasított, hogy árasszam a Fényt a csatornából naponta külön-külön egy-egy megyére. Azért kell szétárasztani a Fényt külön-külön egy-egy területre, hogy akik befogadják magukba a Fényt, azoknak a Fény fellazítsa a fizikai testüket, és a Fénytest végre felállhasson az emberben.


Közben nekem is félelmetesen sok munkám van, mert minden ember, minden ház, minden falu és város külön-külön be van zárva asztrálisan egy burokba, ami akadályozza Isten beáradását. Most ahogy Isten hatalmas erővel árad le, nekem fel kell nyitnom ezeket a burkokat, hogy a Fény egyre közelebb kerüljön a testhez. Most ezekben a napokban a falvak és a városok körül lévő burkot nyitjuk fel. A tanítványok is részt vesznek benne, nem vagyok egyedül.


Amikor a burok szétterül, megnyílik a tér. Ekkor az aurátok kiszabadul a burok által határolt térből, és azt érzitek, hogy kaptok végre levegőt, hozzájuttok végre a Fényhez. Majd amikor az embert körül vevő burok is feloldódik, a test is elkezd lazulni, hogy az egész testet betöltse a Fénytest. Amikor burkokat felnyitom, a Fénytest betölti a testet, és a fádalom, ami az évek során rátelepedett az emberre, feloldódik.


Hát ez a nagy titok, ez a nagy csoda, ami Magyarországról indul, és remélem Isten nem áll meg addig, amíg a Föld minden lakója megkapja ezt a csodát, és eléri a halhatatlanságot. Erről szól az Aranykor. Így hát a Fény, ami most árad le, az Örök Életet hozta el az embernek. Ez az a csoda amiről Pió Atya is beszélt, ami Magyarországról fog elindulni. Ez az a csoda, amit a Tibetiek is régóta tudnak.