A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

Imák a szeretet kilencedik napján

Írta: Ursinyi Julianna Ágnes

Uram, Jézus jöjj el teljes ragyogással, hogy fényed által lelkem megtisztuljon. Szívem zárva, lakatja csak a léted által nyílik meg. A fényedet várja. Uram, Jézus jöjj el, hogy a szívemről a lakat lehulljon és a szeretet mely benned van, tőle az enyém is lángra gyúljon. Úgy szeressek én is, mint te Jézusom. Áldj meg engem, hogy az alázat a szívemet megtörje.

Uram, Jézus engedj engem megtisztulni, ne vedd el a kegyelmedet tőlem. Add meg nekem is azt a kegyet, hogy szeresselek, szívem kapuja kinyíljon és a fény belőlem is áradjon.

---

Édes Jézus térj be hozzám.

Pihenj meg nálam a csendemben.

Szeresselek békében.

Áldd meg létem kérlek szépen.

Aludj nálam egy keveset.

Addig én őrködöm feletted.

Aztán dolgodra is mehetsz,

és ha elfáradtál térj be hozzám

és pihenj nálam egy keveset újra.

Édes Jézus kérlek téged tekints reám.

A szereteted lángja vigyázzon rám az éjszakában.

---

Jöjj el, jöjj el drága Szent Szeretet korszak. Jöjj el, mert itt minden szív téged várt. Jöjj el, hogy a szívnek fájdalmai elmúljanak. Jöjj el, hogy a fény mely oly régóta várja feltámadását, ragyogja be a világot, mert most itt az idő, elkezdődött az, amit az ember várt. Eljött a fény korszaka, és ezt már nem tudja eloltani a sötétség. Ezt a fényt a legsötétebb erő sem tudja elfojtani. Ez a fény átvilágít minden sötétségen, minden eljövendő időn át, az Örök Életig.

Most a szív meghódította a testet. A szív az, amely legyőzte az agyat. Lejárt az elme uralkodásának az ideje. Az agynak alá kell vetnie magát a szív akaratának. Most a szív oldja fel a test minden részét, és küldi az életet a test legrejtettebb zugaiba is. Most a test nem az agyé. A szívé lett. A szív az, amely oly szeretettel bánik a testtel, ahogy a Teremtő Atyánk teszi. A szív az, mely fáradhatatlanul dolgozik az életért. A szív az, ami ez után feloldja a testet és elküldi az életet a testnek minden részébe. A Fény feltámadt a szívben, eljött az ő ideje.

Nincs már oly sötétség, amely félelembe tartsa a szívet és a testet. Felébredt a szívben a láng, és ezt már nem tudja eloltani semmilyen erő. A szívben örökké lángolni fog a láng, a Szeretet lángja, az élet lángja. Jézus oly régóta mutatja az Ő lángoló szívét a mi szívünknek. Eljött az idő, és most a szívünk végre felismerte Jézus üzenetét, és felébred benne a szunnyadó láng. Most bevilágítja a testet, új életet adva neki. A szív legyőzi a betegséget, mert életet küld minden részébe a testnek.

Most a szív megértette Jézus üzenetét. Oly sokat várt a világ, hogy megértse Jézus küldetését. Most jött el az ideje az üzenet megértésének, amit Jézus elhozott az emberiségnek. Jézus elhozta magában a Lángoló Szívet, megmutatja nekünk, hogy nem érdemes élni Szeretet nélkül. Nem él az, akiben nincs szeretet. Csak az él, akinek a szívében ott van a szeretet lángja. A szeretet az, ami örökké él és élni fog. Jézus most új formát öltött. Jézus üzenete ezzel lejárt, mert betöltötte küldetését. Betöltötte feladatát. Jézus most az lesz, aki valójában Ő. Jézus már soha többé nem jelenik meg sárga fényben.

Jézus izzó fehér szikrázó fényben tündököl. Jézus már egy másik új korszakot mutat nekünk, egy további jövőt. Most még örüljünk annak, hogy elértük és végre megértettük Jézus küldetését. Isten üzenetét hozta el nekünk, ami most lett érthető a számunkra. Most érte el a szív a feltámadását. Most jött el a szív ideje és minden szív boldogan dobog ezután az életért, és megtartja azt örökké, Isten az Atya védelmében és szeretetében.