A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

Imák a szeretet ötödik napján

Írta: Ursinyi Julianna Ágnes

Uram, Istenem engedd meg, hogy a fiadat is szeressem, mert kevés a szeretet a lelkemben. Szívem üres, mégis nehéz a szeretetlen létben. Uram, Jézus légy hozzánk kegyes, adj nékem magadból, mit szívem éhez. Ne engedd szívemet epedni érted. Szívemben oly kevés az élet. Jézusom segíts meg, mentsd meg a szívemet. Hálával teszem dolgom ezután érted.

Mentsd meg gyermekeimet, akiket szeretek. Adj nekik szívedből te is szeretettel. Téged szolgállak éjjel és nappal. Engedd, hogy szívem melyet betöltöttél, téged szeressen. Legyen neked hála jóságodért az Úrtól. Örökké ragyogj nekünk, mert te vagy a reménységünk, aki megment minket a mélységből. Majd az Úrhoz egy napon kinyitod a kaput nekünk, hogy bemenjünk, és nála otthonra leljünk.

---

Mentsd meg Uram ezt a világot a félelemtől. Mentsd meg Uram a lelkeket a szenvedéstől. Uram bocsásd alá a világra a békét magadból. Ne legyen éhező lélek ebben a létben, mutasd meg magad hogy itt vagy, nem hagytál el senkit sem, velünk vagy minden nap a szenvedésben. Akit elveszítünk nálad nem vész el. Megtartod létét magadban értünk, akik utána jönnek a szenvedésben. Tarts meg engem is Uram magadnak, mikor eljön az idő, nehogy alá zuhanjak. Emelj fel magadhoz, jó voltam érted. Hittem és bíztam benned ezerszer. Fogadj vissza engem magadba, hisz tőled jöttem el egykor utamra.