A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

Indulhatunk hazafelé

Írta: Ursinyi Julianna Ágnes

Isten amikor az emberek lelkeit megteremtette, a lelket a fénytesttel együtt ráhelyezte egy fényből lévő kötélre, az életkötélre. Ez az életkötél a világ forrásából indul ki. Az első időkben Isten ezen az életkötélen keresztül táplálta a saját fényével az embereket. Ekkor a testünk még fényből volt,

nem kellett táplálkoznunk. Ahogy telt az idő, a lefelé áradó erő egyre lejjebb és lejjebb taszított minket az életkötélen.

Tizenkét korszakon át jöttünk lefelé az anyag világába, és most elértük a legsűrűbb és a legsötétebb állapotot. Innen már nincs tovább lefelé. Választhatunk: vagy megrekedünk ezen a szinten, de nincs sok értelme mert ennek a teremtési korszaknak is véges a létideje, vagy elindulunk vissza felfelé az életkötélen. Még magasabbra kell jutnunk mint ahonnan elindultunk. Minél mélyebbre süllyedünk annál magasabbra jutunk. Visszafelé már a Forrás a cél. A világot tápláló Forrás. Istentől indultunk de a forráshoz kell felemelkednünk. A Forrás a Teremtő Istenünk felett van. Ő is a Forrás akaratából létezik, mint minden a létezésben. Isten is visszatér velünk együtt a Forráshoz. Isten az Ő nagy kegyelméből megmutatta számunkra az utat. 2012. Május 24-én Isten megmutatta hogyan mozdítsak el egy nagy akadályt a felemelő erő útjából. Úgy tettem ahogyan mutatta. Csodálatos dolog történt. Az erő amelyik eddig lefelé áradt, megfordult. Innentől az Erő az Univerzum aljától árad fölfelé, vissza a Forrásba. A talpunkon lép be és jön fel a fejünkig, majd tovább. Emel mindent fölfelé. Az erő mely felszabadult, most segíti az egész Kozmoszt felemelkedni.

Az ember felemelkedésével kapcsolatban viszont van egy kis akadály. Az életkötél le van rögzítve, és az erő nem tud automatikusan felfelé áradni benne. Így mindenkinek külön egyenként ki kell szabadítani az életkötelét, hogy felfelé tudjon emelkedni. Isten ezt is megmutatta, hogy hogyan kell.
Remélem lesznek tanítványaim akik képesek lesznek ilyen mélységű tisztánlátásra. Isten biztosan gondoskodik majd mindenkiről aki szeretne felemelkedni.

A visszafelé haladás gyorsabban megy mint ahogyan lefelé jöttünk. Eddig azt tapasztalom, hogy akinek kibontom az életkötelét, és ahogyan emelkedik rajta fölfelé, test elveszíti azt a nehéz testérzetet. Egyre könnyebb és könnyebb lesz, lassan el lehet felejteni a test apró bajait. A tudat is egyre szabadabb lesz. Emelkedik a tudatszint, a tudatosság szintje. Ez az erő megszabadít a zavaró érzelmektől is.

Ennek az egésznek az lesz a célja a te életedben, hogy anélkül hogy meghalnál, a tested fényemberré változhat és a halál megélése nélkül tudsz majd felemelkedni az örök létbe, az örök boldogságba. Most a teljes átlényegülés elkezdődött.

Ha érdekel ide kattintva megtekinthetsz egy videót az életkötélről.