A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

Megkezdődik a végső harc

Írta: Ursinyi Julianna Ágnes

Isten legújabb tanítását úgy tudnám röviden megfogalmazni, hogy „istentől kapott hatalmamnál fogva kiűzöm belőled a démont”. Isten megmutatta az ember testének a legmélyebb mélységét. Asztrálisan, mélyen a belső dimenziókban, mint egy hangszeren, húrok vannak kifeszítve az ember testében.

Ezek a húrok a két válltól indulnak, és a test középvonalában találkoznak. Úgy néz ki mintha v alakban lennének kifeszítve. A húrok érintik a szerveket.


Amikor megérintem ezeket a húrokat a szervek életre kelnek. Így látva a test mélységét asztrálisan, olyan, mint egy hárfa. Mintha életre kelne a testben az élet szimfóniája. Életre kel a dal, életre kel a mese. Felébred az ősi idilli állapot. Csodálatos, nem tudok vele betelni. Mire betelnék az új tanítás boldogságával, máris megjelenik a másik oldal.


Ahogy érintem a húrokat, máris megmutatja magát a Démon, mivel ez a világ az övé. Az egész Univerzumban Lucifer uralkodik a démon serege segítségével. Kezdetben Isten világában éltünk csodálatos harmóniában. Aztán jött a nagy lázadás. Isten legelső gyermeke Lucifer fellázadt Isten törvénye ellen. Sok lelket maga mellé tudott állítani. Lucifer szeretett volna uralkodni Isten világában.


Isten, látva azt, hogy mi készül, megteremtette a mi jelenlegi világunkat, az Univerzumot. Letaszította ide Lucifert és a lázadókat. Ezért vagyunk itt. Az embert Isten gyönyörűnek, csodálatosnak, tisztának és jónak teremtette. Itt lent Lucifer első dolga volt, hogy az emberbe beültesse az erkölcstelenséget, a mohóságot, a kapzsiságot, az irigységet, a félelmet, a gyűlöletet és a háborúskodást.


Ahhoz hogy folyamatosan fenntartsa az emberben a negatív gondolatokat, érzelmeket, és cselekedeteket, Lucifer démonokat helyezett az ember testébe. Ezek a démonok élősködnek az ember testében, gondolatokat és vágyakat sugalmaznak, kiélik negatív hajlamaikat az ember tettein keresztül, és betegségeket is okoznak. Bennünk élnek a világ megalapítása óta. Ők az okozói minden viszálykodásnak is.


Amikor megérintem a húrokat, ezek a démonok megmutatkoznak. Isten most azzal a feladattal bízott meg, hogy szálljak szembe a démonnal. Az a küldetésem, hogy Isten segítségével segítsek az embernek kiszabadulni a Démon fogságából. Aki teljesen megtisztul a démonoktól, az újra eléri az eredeti csodálatos boldog állapotot. Mire az egész világ megtisztul, újra eljön mindenki számára a béke, a jólét, a boldogság és az örök élet.