A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

Hírlevél

Ha feliratkozol a hírlevélre, értesíteni fogunk az új információkról, az új tanításokról és eseményekről.

Írd be a nevedet és az email címedet, majd kattints a "nem vagyok robot" melletti négyzetre, végül nyomd meg a feliratkozom gombot!

Adatkezelési Tájékoztató

Egyéni Spirituális Gyógyítás

Akár telefonon vagy skype-on keresztül is!

Az Egyéni Spirituális Foglalkozásokon csak Veled foglalkozom személyesen. Helyreigazítjuk a tested problémáit, hogy egészséges légy. Foglalkozunk a lelkeddel, hogy megszabadulj a jelen életed, és az előző életeid terheitől, hogy harmonikusak legyenek a kapcsolataid, hogy kiegyensúlyozott és sikeres legyél az élet minden területén.

Hogyan tudjuk elérni, hogy meggyógyulj és sikeres légy?

Az én munkámat úgy hívják, hogy spirituális úton történő gyógyítás. Ez a csodálatos életút már gyermek koromban elkezdődött. Gyermek korom óta tisztánlátó vagyok. Átlátom a tér és az idő összes dimenzióját. Öt évtizede tanítanak az Égiek a test, lélek, és szellem gyógyítására, fejlesztésére. Harminc éve aktívan végzem a spirituális gyógyítást. A térhez hasonlóan, az ember is nagyon sok belső világból áll. Amikor ezeket a belső világokat alaposan átvizsgálom, kiderülnek a problémáid és az is, hogy mi okozza ezeket.

A foglalkozások alatt, fény-kézzel, az Én-em kezével ki nyúlok önmagamból, és azzal dolgozom benned. Kijavítom, helyreigazítom a benned lévő problémákat. Bár a fénykéz szabad szemmel nem látható, a foglalkozás alatt mégis érezni fogsz melegséget, bizsergést, apró fájdalmakat és érezni fogod a szövetek mozgását, ahol éppen dolgozom.

Ugyanígy fénykézzel benyitok a lélek kapun és gyógyítom a lelket. Visszanyúlhatok a múltadba, az előző életeidbe, hogy megszabadítsalak az emlékektől, amik fájdalmat és fizikai tüneteket okoznak.

Miért hasznos ez a szellemi gyógyítás a számodra?

Ez egy ősi, szelíd és természetes gyógymód. Nem avatkozunk bele durván a szervezet működésébe. Az embert holisztikus módon közelítjük meg. A test, lélek, és szellem egy egység. Az emberi lény egy csodálatos teremtmény, aki része a nagy egységnek. Nem a tüneteket kezeljük, hanem megszüntetjük a problémák valódi okait. Ezáltal visszanyered az egészséged. Jól leszel. Ezt nem csak testileg értem, hanem érzelmileg és tudatilag is. Kiegyensúlyozott leszel. Megváltoznak a kapcsolataid. A dolgok elkezdenek jól működni körülötted. A tudatod teremtővé válik. Sikeres leszel, és a bőség beáramlik az életedbe, mert Isten azért teremtette az embert, hogy boldogságban, jólétben és harmóniában éljen.

Több problémám is van, ezeket külön-külön kezelni kell?

A foglalkozásoknak általában kötött menete van. Isten ereje gyógyít, ő irányítja a kezelést. Először a fizikai, testi problémákkal kell foglalkozni, utána haladunk a finomabb világok felé.  Ezért többféle probléma esetén nem szükséges külön-külön kezeléseket kérni. A testet, a tudatot, a lelket, a szellemet egyetlen egységként kezeljük. Minden foglalkozás alatt az történik, ami az egészséged, a jóléted, és a fejlődésed szempontjából legjobban szükséges. A foglalkozások az alábbi területeket érintik szükség szerint:

 

  •  Életmód és táplálkozási tanácsok 
  •  Tanácsok a megfelelő élettér kialakításához
  •  Fizikai, testi problémák spirituális úton történő kezelése
  •  Test és lélek rejtett problémáinak a felkutatása
  •  Lélek gyógyítás
  •  Előző életek terheinek feloldása
  •  Karrier, siker, szerencse, pénz, szerelem, sors programozása
  •  Átkok és mágiák feloldása
  •  A tudat magasabb szintre emelése, beavatások
  •  Spirituális Párkapcsolati Terápia


Van –e a Spirituális Gyógyításnak mellékhatása?

Mivel minden foglalkozás alatt fizikailag is történik benned változás, ezért fogsz érezni kisebb mellékhatás-szerű tüneteket. A testet érintő spirituális gyógyítás+  után 1-2 napig izomlázszerű tünetek szoktak jelentkezni. Ha lélekkezelés történt, akkor 1-2 napig érzelmi hullámzás, sírás, nevetés szokott előfordulni. Ezeket a legtöbben könnyedén el tudják viselni.


Hol és hogyan történik a Spirituális Gyógyítás?

Ádándon (Siófok mellett), tudlak fogadni előzetes bejelentkezés után. A szobában csak Te és én vagyunk jelen. Leülünk egymással szemben, becsukjuk a szemünket. Elkezd áramolni az Erő. Isten fénye betölti, bevilágítja a tested. A foglalkozás alatt fizikailag nem érintelek meg. Fénykézzel végzek helyreigazításokat benned. Nem fog fájni, csak finoman fogod érezni. Egy foglalkozás általában fél óráig tart. Azért nem nagyon tarthat félóránál tovább a foglalkozás, mert olyan hatalmas erő van jelen, hogy a tested csak ennyi ideig bírja egyszerre elviselni. Miután hazamentél az erő tovább dolgozik benned.

Túl mesze laksz tőlünk? Skype vagy telefon?

Lehetőség van arra is, hogy telefonon vagy skype-on felhívj és távfoglalkozást tartsunk. Hogyan működik?

1. A 30/346-4883-as számon kérsz időpontot.

2. A megbeszélt időpontban skype-on vagy telefonon beszélünk és így történik a foglalkozás. Minden ugyanúgy zajlik, mintha személyesen jelen lennél. A tisztánlátást és az energiák áramlását nem zavarja a távolság.

3. A foglalkozás után emailben küldjük a számlát, amit kiegyenlíthetsz átutalással, vagy OTP fiókban történő befizetéssel.

 

Mennyibe kerül?

Az egyéni spirituális foglalkozások díja egységesen 12.700 Ft alkalmanként.

 

Átvállaljuk a kockázatodat!

Nálunk a vendégek túlnyomó többsége nagyon elégedett a foglalkozások eredményével. Ha te mégsem találnád hasznosnak a foglalkozásokat, nem szeretnénk, hogy csalódottan távozz, ezért 100% pénz visszafizetési garanciát vállalunk, legfeljebb 3 kezelés erejéig, maximum 90 napra visszamenőleg.


Ha nem hallottál még rólam, olvasd el kérlek, a bemutatkozásomat is.

Választhatod az Ezoterikus Klubot is, amely ingyenes, és ahol szintén gyógyulhatsz.


Lehet, hogy később elfelejted, inkább kérj időpontot most!

Bejelentkezés: a 30/346-4883 -as számon hétfőtől péntekig 10:00-12:00-ig és 13:00-18:00-ig.

Helyszín: Ádánd József Attila u. 11