A honlapon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett, a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. 

Hírlevél

Ha feliratkozol a hírlevélre, értesíteni fogunk az új információkról, az új tanításokról és eseményekről.

Írd be a nevedet és az email címedet, majd kattints a "nem vagyok robot" melletti négyzetre, végül nyomd meg a feliratkozom gombot!

Adatkezelési Tájékoztató

Szerzői jogi nyilatkozat

Az 1999. évi LXXVI. szerzői jogról szóló törvény alapján minden szerzői jogunkat fenntartjuk!

 

A www.ursinyijulianna.hu honlapon megjelenő minden tartalom, így a tájékoztatók, leírások, cikkek, blog bejegyzések, képek, videók, előadások, meditációk, irodalmi művek, a honlap grafikája, vagy bármely más egyéni, eredeti megoldásunk, mint szerzői mű (a továbbiakban: "mű") a fenti törvényben és a Ptk-ban megfogalmazott szerzői jogi oltalom alatt áll. A fent említett művek szerzői jogainak jogosultja: Ursinyi Julianna Ágnes

 

1. Tilos a honlapon található műveket bármilyen formában (pl: elektronikus, vagy nyomtatott) újraközölni, terjeszteni a szerző írásos engedélye nélkül.

 

2. A művek kinyomtatása vagy háttértárolóra rögzítése kizárólag magáncélú felhasználás céljából engedélyezett.

 

3. A művek nyilvános felolvasása, a művekből előadások tartása, vagy bármilyen hasonló felhasználása csak a szerző írásos engedélye alapján lehetséges.

 

4. Engedélyezzük a művek elérési útjának (linkjének) más weboldalakra történő bemásolását, amennyiben fel van tüntetve az eredeti szerző.

 

 A fent említett tilalmak nem érintik a törvényben meghatározott szabad felhasználási eseteket, amelyekre azonban kizárólag a törvényben meghatározott felhasználói kör részére, illetve a törvényben meghatározott célból és mértékben van lehetőség.

 

Minden egyéb esetben az észlelt jogsértésekkel szemben következetesen fellépünk.